Xiaomi Mi 8, Android Pie güncellemesi almaya başladı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8, Android Pie güncellemesi almaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 11:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yeni yıla çok az bir zaman kalmışken bir bir güncellemeler göndermeye başlayan Çinli telefon üreticisi Xiaomi, yılın ilk amiral gemisi olan Xiaomi Mi 8 için, Android Pie güncellemesi göndermeye başladı.

Xiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırması

Xiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttıXiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttı

Xiaomi Mi 8, Android Pie güncellemesi almaya başladı

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, şirketin en dikkat çekici modellerinden birisi olan Xiaomi Mi 8 ve Xiaomi Mi 8 Explorer modeli için Android Pie işletim sistemi üzerine kurulmuş olan MIUI 10 güncellemesini dağıtmaya başladı. Fakat Xiaomi Mi 8 UD kullanıcıları bu güncelleme için biraz daha bekleyecek. MIUI 10 güncellemesi ile birlikte Xiaomi Mi 8 ve Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, tam ekran deneyimini çok daha verimli bir şekilde sunacağı bir arayüze kavuşacak. MIUI 10 güncellemesi kullanıcılara 960fps ağır çekim video kaydı sunacak. Ayrıca Gece Modu özelliğini de kullanabileceksiniz.

Gece Modu özelliğinin adında anlayacağınız gibi, düşük ışıklı ortamlarda çekilen fotoğrafların çok daha net olmasını sağlıyor. Gece Modu özelliğini aktif ettiğinizde, düşük ışıklı ortamlara en uygun kamera ayarları belirleniyor. Ayrıca yapay zeka sayesinde, sahne ile ilgili detaylar da algılanarak fotoğrafın kalitesini artırıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde tanıtılan Xiaomi Mi 8 ve Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, kutusundan MIUI 9.6 arayüzü ve Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile birlikte çıkıyor. Daha sonrasında bir güncelleme alan cihaz Android Oreo tabanlı MIUI 10 arayüzüne kavuştu.


Xiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya Çıktı
Xiaomi'nin yeni telefonu rekora imza atacakXiaomi'nin yeni telefonu rekora imza atacak
Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı!Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı!

PAYLAŞ