Xiaomi Mi 8, 3D Android Yüz Tarayıcısına Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8, 3D Android Yüz Tarayıcısına Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin modelleri hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Xiaomi Mi 8 hakkında detaylar ortaya çıkarken son olarak modelin ilk defa 3D arayüze sahip bir tasarımla geleceği ortaya çıktı. Çinli üretici son olarak Mi Mix 2S modelini kullanıcılarına sunmuştu ve 2018'in iddialı modellerinden birisi olmuştu. Markanın Xiaomi Mi 7 modeli beklenirken yeni modelin tamamen iptal olduğu ve şirketin 8.yılına özel olarak Xiaomi Mi 8 modelini pazara süreceği ortaya çıktı.

Tasarım noktasında çentikli yapısı ile iPhone X'e benzeyen model tıpkı Huawei P20 Pro serisinde olduğu gibi oldukça küçük çentik yapısı ile gözüküyor. Ortaya çıkan yeni önemli bilgiye göre Xiaomi Android ekosisteminde ilk defa 3D yüz tarayıcısını bu modeli ile beraber tanıtabilir. Hatırlarsak iPhone X'in çentik alanında kızılötesi kamera, aydınlatıcı ve ön kamera yer alıyordu. Xioami Mi 8 çentiğinde ise kızılötesi sensör, nokta sensörü ve ön kamera ile beraber ortam ışığı sensörü yer alacak. Bu bilgiler ile beraber Xiaomi Mi 8 modelinin 3D yüz tarayıcısı kullanacağı düşüncesi akıllara geliyor.

Donanım tarafında da oldukça iddialı olacak yeni modelin yüz tarama teknolojisi noktasında iyi işler başarması bekleniyor. Cihaza dair çıkış ve tanıtım tarihi bilgilerinin yakın zamanda resmileşmesi bekleniyor.





PAYLAŞ