Xiaomi Mi 7 özellikleri - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 7 özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 12:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin' in Apple' ı olarak lanse edilen ve sunduğu fiyat performans ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken akıllı telefon devi Xiaomi yeni amiral gemisi Mi7' yi piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Son yıllarda piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleri ile akıllı telefon piyasasında adını duyuran şirket, geçtiğimiz aylarda sunduğu Mi Mix2 ile beklediği başarıyı ortaya koyamamıştı. Çin merkezli akıllı telefon devi Xiaomi yeni modeli Mi7 ile piyasada güzel bir etki yapmayı planlıyor.

Xiaomi' nin yeni telefonu Mi7 daha önce piyasaya sürülen Mi Mix 2' den daha küçük ekran çerçeveleri ve daha iyi donanımlarla geliyor. Piyasada bulunan bir çok akıllı telefon modelinde alt çerçeve bulunurken Xiaomi bu alt çerçeveleri kaldırarak tüm ekran görüntüsü ile Android akıllı telefon piyasasında bir ilke imza atacak. Bir çok akılı telefon kullanıcısının hayal ettiği özelliği gerçekleştirecek olan Xiaomi, yeni telefonunda parmak izi sensörü arka kısımda yer alacak. Tamamen metal kasa tasarımıyla gelecek olan telefon hızlı şarj özelliğini de bünyesinde barındıracak.

Xiaomi Mi 7 özellikleri

Telefon, 6 inç OLED ekran teknolojisine sahip olacak. Ekran, 1080 x 2160 çözünürlüğüne ve 427 ppi piksel yoğunluğuna sahip olacak. Ekran panelini ise Samsung şirketi üreteceği telefon ayrıca, günümüzün en güçlü işlemcileri arasında gösterilen Snapdragon 845 işlemcisinin kullanılacağına kesin gözle bakılıyor. Basına sızdırılan diğer bilgilere göre telefon 3170 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Telefon 6 GB ve 8 GB Ram seçenekleri ile birlikte gelecek. Bununla birlikte çift arka kameraya sahip olan telefon, Android sürümlerinin en yenisi olan Android Oreo sürümüyle gelecek.

 





PAYLAŞ