Xiaomi Mi 7 ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 7 ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli üretici Xiaomi'nin bir süredir beklenen yeni amiral gemisi modeli olan Xiaomi Mi 7 cihazı Geebench testlerinde ortaya çıktı. Cihazın detaylarına dair birçok sızıntı yer alırken, şimdi ise teknik özelliklere dahil yeni bilgiler gözüktü. Bu kapsamda cihazın güçlü bir işlemciye sahip olduğu gözüküyor. Xiaomi Mi 7 son sızıntılara göre Snapdragon 845 yonga setine sahip olarak gelecek. Modelde 6 GB RAM olduğu gözükürken, daha önceki sızıntılarda 8 GB RAM ile gelebileceği de söz ediliyordu.

Xiaomi Mi 7 çerçevesiz bir ekran yapısına sahip olarak gelecekken bu ekran 1080 P Full HD ve 5.65 inçlik boyuta sahip olacak. 16 + 16 megapiksel olarak çift arka kamerayla gelecek modelde kablosuz şarj ve 128 GB'lık dahili depolama seçeneği bulunacak. Cihazın microSD kart desteğine sahip olarak 256 GB'a kadar genişletilebilir olması bekleniyor.

Diğer yandan ekran tarafında 2018 amiral gemilerine uygun olarak çentikli bir ekran tasarım kullanması söz konusu durum diyebiliriz. Güçlü özellikleri ile piyasanın köklü rakiplerinden olacak olan Xiaomi Mi 7, tasarımı ile de dikkatleri çekmeyi hedefliyor.





PAYLAŞ