Xiaomi Mi 6X, farklı bir ad ile global pazarda satışa çıkıyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 6X, farklı bir ad ile global pazarda satışa çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-22 12:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin asıllı firma olan Xiaomi yeni çıkaracağı telefonunu duyurmuştu. Mi 6X cihazını duyuran firma bu telefonun tanıtımını Çin'de gerçekleştirmişti. Tam bir fiyat/performans canavarı olan bu telefon global pazardaki tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Büyük ülkelerin tüketicileri kendi bölgelerinde satışa sunulmasını beklediği bu cihazı İsviçreli bir mağaza farklı bir isimde satışa sundu. Mi 6X adının duyurulmuş olmasına rağmen İsviçreli mağazada bu  telefon Mi A2 adıyla satışa sunuldu.

Xiaomi Mi 6X farklı bir isimle mi çıkacak?

Bu küçük isim farklılığı diğer büyük ülkelerin pazarlarında da geçerli olur mu bilemiyoruz. Fakat İsviçreli bu mağazada hala satışta olan bu cihaz istenmeyerek yapılmış gibi durmuyor. Mi A2 adıyla satışa sunulan bu cihazın özellikleri tamamiyle Çin versiyonu ile aynı. Sadece isim farklılığının olduğunu düşündüğümüz bu cihaz Andorid One desteğine sahip olacak. Yazılım konusunda da Çinli versiyonuna benzediğini düşünüyoruz. Bu işletim sistemiyle cihazın çok daha iyi opmizasyonda olacağını düşünüyoruz. İşte cihazın özellikleri şöyle:

Xiaomi Mi A2 Özellikleri

İşlemci: Snapdragon 660

RAM: 4GB/6GB

Ekran: 5.99 inç Full HD

Depolama: 64GB/128GB

Arka Kamera: 12MP+20MP

Ön Kamera: 20MP

Batarya: 3010mAh, Hızlı şarj desteği var

İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo

Bu cihazın diğer pazarlara ne zaman çıkacağını tam olarak bilmesekte tam bir fiyat/performans canavarı olduğu söylelim. Çoğu tüketiciyi memnun eden bu telefon için Çinli kullanıcılar ve diğer akıllı telefon kullanıcıları düşünceler olumlu yönde. Telefonun fiyatının 1350TL'den başlayan fiyatı olduğu, performans konusundan diğer telefonlara taş çıkaracağını belirtelim.





PAYLAŞ