Xiaomi Mi 5X'te Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır? - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 5X'te Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-09 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz Temmuz ayı ile beraber Çinli üretici olan Xiaomi'nin duyurmuş olduğu yeni Xiaomi Mi 5X modelinde ekran görüntüsü almak için yapmanız gereken adımlardan bahsedeceğiz. Cihaz teknik özellikler bakımından orta segment bir konumda bulunurken modelde yer alan çift kamera dikkatleri çekiyor. Model bu çift kamera ile beraber tıpkı iPhone 7 Plus'ta olduğu gibi optik yakınlaştırma ve portre modu gibi efektleri sunabiliyor. Kalite kaybı yaşamadan yakınlaştırma imkanı sunan cihaz ile başarılı kareler yakalamanız mümkün olabiliyor. Xioami bu modelinde fiyat-performans politikası izleyerek başarılı bir cihaz ortaya çıkartmış diyebiliriz.

Ülkemizde de satışta olan cihaz uygun fiyatı ve yüksek performansı ile dikkatleri çekiyor. Cihazın teknik detaylarını hatırlayacak olursak modelde Snapdragon 625 işlemcisi bulunuyor ve 5.5 inç ekran büyüklüğü ile Full HD bir çözünürlük sunuyor. 128 GB' kadar microSD kart desteği bulunan modelin arka yüzeyinde çift 12 megapiksel ve 5 megapikselde ön kamera bulunuyor. 3080 mAh pile sahip cihaz Android 7.1.1 işletim sistemi ile geliyor. Her akıllı telefonda farklı bir ekran görüntüsü alma kombinasyonu bulunuyor. Şimdi gelin Xiaomi Mi 5X'te ekran görüntüsü alma işlemlerine geçelim.

Xiaomi Mi 5X Ekran Görüntüsü Almak

  • Ekran görüntüsü alacağınız sayfayı açın.
  • Cihazın güç tuşu ve ses kısma tuşlarına aynı anda birkaç saniye boyunca basılı tutun ve ekran görüntü yakalama animasyonu belirince bırakın.
  • Bildirim alanı kısmında çektiğiniz ekran görüntüsüne ulaşabilir ve dilediğiniz gibi düzenlemeler yaparak paylaşabilirsiniz.




PAYLAŞ