Xiaomi Mi 11'in özellikleriyle ilgili beklentiler büyük - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 11'in özellikleriyle ilgili beklentiler büyük

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-11 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli olması beklenen Xiaomi Mi 11 için yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Henüz telefonun tanıtımına uzun bir süre varken, modele dair bazı detaylar görmeye başladık. Bu içeriğimizde ise henüz tanıtımına 1 yıl gibi bir süre olan Mi 11 cihazın olması beklenen özellikler neler bunlara bakacağız. Xiaomi’nin akıllı telefon serisi olan Mi ailesinin yeni amiral gemisi olması beklenen Mi 11 üst seviye özelliklere sahip olacak. Pazarda şirket Pazar payı olarak dev şirketleri zorlamaya devam ederken, Mi 11 ile de bu Pazar payını yükseltmeyi hedefliyor. Xiaomi Mi 11 ile beraber geleceği düşünülen özelliklerden ilki ise ekrana gömülü kamera teknolojisi oluyor. Özellikle Android tarafının tasarım noktasında bir süredir beklenen bu yeni ekran gövde teknolojisinin ilk etabı heyecanla bekleniyor.

Xiaomi Mi 11 modelinde olması beklenen özellikler

Xiaomi Mi Band 5 Pro geliyorXiaomi Mi Band 5 Pro geliyor

Üretici şirketler ekran gövde oranını artırmak adına ön kameranın ekran altına gizlenmesi noktasında çalışmalarını sürdürüyorlar. Xiaomi Mi 11’in ne kadar büyük bir ekrana sahip olacağı bilinmezken, özellikler tarafında Full HD+ 144 Hz bir OLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Şu ana kadar oyuncu telefonları haricinde 144 Hz’lik bir ekran olmadığı için yeni cihazda da yüksek bir yenileme hızı olması bekleniyor. Arka kamera noktasında ise yüksek bir çözünürlüğün yer alması bekleniyor. Bu kapsamda Xiaomi Mi 11 ile beraber 100x zoom yeteneği sunabilen 150 MP’lik bir ana kameranın olması bekleniyor.

Performans ve donanım noktasına gelecek olursak Xiaomi’nin amiral gemisi seviyesinde olması bekleniyor. Bu kapsamda 5 nm üretim sürecine sahip 3.1 Ghz çalışma frekansına sahip Snapdragon 875 işlemcisi ile beraber Adreno 720 GPU ve 16 GB’a kadar RAM belleği modelde yer alabilir.


120W Xiaomi hızlı şarj cihazı geliyor120W Xiaomi hızlı şarj cihazı geliyor
MIUI 12 alacak Xiaomi ve Redmi telefonlar için yeni liste yayımlandıMIUI 12 alacak Xiaomi ve Redmi telefonlar için yeni liste yayımlandı

PAYLAŞ