Xiaomi Mi 11 tanıtım tarihi netleşti - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 11 tanıtım tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin çok yakın zamanda tanıtılacak olan ve sızıntıları gelmeye devam eden Xiaomi Mi 11 amiral gemisi modeli için resmi tanıtım tarihi belli oldu. Son olarak Geekbench testleri ile performans detayları da ortaya çıkan Xiaomi Mi 11 için Snapdragon 811 işlemcisinin güç vereceğini belirtelim. Xiaomi tarafından ise söz konusu model için duyuru tarihi açıklandı. Buna göre yeni model ailesini resmi olarak 28 Aralık tarihinde göreceğiz. Xiaomi’nin 28 Aralık tarihinde gerçekleştireceği etkinlik ile beraber Xiaomi Mi 11 serisinin resmi olarak tüm detayları belli olacak. Tanıtım tarihi yaklaşmışken, modele dair ise tüm detaylar belli oldu diyebiliriz. Ortaya çıkan en net detayların Geekbench skorları ile beraber belli olan performans detayları olduğunu belirtelim.

Xiaomi Mi 11, 28 Aralık’ta resmi olarak geliyor

Xiaomi Mi 11, kamerasıyla ses getirecekXiaomi Mi 11, kamerasıyla ses getirecek

Geekbench testlerine göre model dikkat çekerken cihaz özellikleri noktasında ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi gözüküyor. Ayrıca 12 GB RAM belleği yer alırken, Android 11 işletim sistemine sahip olduğu görüyoruz. Xiaomi’nin bu yeni amiral gemisi modeli M2011K2C kod numarasına sahip olarak bulunuyor. Son olarak yapılan testlere baktığmıız zaman Xiaomi Mi 11, tekli çekirdek tarafında 1135 puan alırken, çoklu çekirdek testlerinde ise 3790 puan almayı başarıyor. Xiaomi Mi 11 modelinin sahip olduğu bu puan ile ne derece yüksek bir performansa sahip olduğunu görüyoruz.

Xiaomi Mi 11 modelinde 6 inçten daha büyük bir ekran yapısı ile 120 Hz ekran yenileme hızı göreceğiz. Ekranın 1440p çözünürlüğe sahip olacağı gözükürken, üçlü kamera sisteminin yer alması bekleniyor. Bu kamera sistemindei ise 108 megapiksel ana kameraya ek olarak 13 megapiksel ultra geniş açı kamera göreceğiz. Ayrıca cihaz 5 megapiksel de makro kamera yer alacağını belirtelim.


Xiaomi Mi 11 Pro+ piyasaya iddialı bir giriş yapacakXiaomi Mi 11 Pro+ piyasaya iddialı bir giriş yapacak
Xiaomi Mi 11 Pro'nun ekran boyutu belli olduXiaomi Mi 11 Pro'nun ekran boyutu belli oldu

PAYLAŞ