Xiaomi Mi 11 Pro'nun ortaya çıkan özellikleri - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 11 Pro'nun ortaya çıkan özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-16 16:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Xiaomi Mi 11 Pro için ilk bilgiler yaz ayları içerisinde gelmişti. Hem Xiaomi Mi 11 hem de Xiaomi Mi 11 Pro için özellikleri gün yüzüne çıktı. Oldukça yüksek performans sunması beklenen bu modeller için asıl yenilik getirilecek tarafın ekran olacağı söylenmişti. 

Xiaomi Mi 11 Pro özellikleri için gün yüzüne çıkan bilgiler

Çin merkezli olan Xiaomi'nin bu modelinin Snapdragon 875 işlemcisini kullanan Çin’deki ilk telefon olacağı dile getirildi. Bu noktada ise önem taşıyan modelin, beklendiği gibi ekran tarafında ise önemli bir geliştirme ile gelebileceğini de belirtmek gerekir. QHD Plus çözünürlük ve 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak model hakkındaki bilgiler bir Weibo gönderisinde ortaya çıktığı görülüyor.

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro için ilk sızıntılarXiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro için ilk sızıntılar

Konu hakkındaki sızıntı kullanıcıların, ekran tarafının sol üst kısmında bir ekran deliği ile karşılaşılacağı aktarılıyor. Söz konusu bu cihazın ekranının kavisli bir yapıda olacağı da yine bu sızıntılara göre ortaya çıkıyor. Konu hakkındaki aynı sızıntılar Mi 11 ve Mi 11 Pro modellerinin geleceğini de söylemişti. Telefonun şarj tarafında ise 120W hızlı şarj desteğinin sunulması bekleniyor. Zira Xiaomi Mi 10 Ultra ile birlikte 120W hızlı şarj teknolojisinin tanıtımı gerçekleşti.


Xiaomi Mi 11'in özellikleriyle ilgili beklentiler büyükXiaomi Mi 11'in özellikleriyle ilgili beklentiler büyük
Xiaomi Mi 11 hakkında sızıntılarXiaomi Mi 11 hakkında sızıntılar
Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro olduğu iddia edilen görseller sızdırıldıXiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro olduğu iddia edilen görseller sızdırıldı

PAYLAŞ