Xiaomi Mi 11 Pro'nun 50 MP ana kameraya sahip olabilir - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 11 Pro'nun 50 MP ana kameraya sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-11 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin yakın zamanda pazara girecek olan amiral gemisi ailesi Mi 11 serisinin Mi 11 Pro modeli hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni ortaya çıkan iddialara göre modelin 50 MP çözünürlüğe sahip bir ana kamera ile gelmesi düşünülüyor. Çin merkezli Xiaomi, akıllı telefon modeli Mi 11 cihazını geçtiğimiz günlerde pazara sunmuştu. Ancak pazarda Pro modelin yer almaması oldukça şaşkınlıkla karşılandı. Ancak raporlara göre ise Mi 11 Pro’nun yakın zamanda tanıtılması bekleniyordu. Ünlü duyumcu olan Ben Geskin, Mi 11 Pro modeline dair bazı önemli bilgiler paylaştı.

Daha öncesinde iPhone X, Xiaomi Mi 10 ve iPhone 12 gibi birok modelin doğru görüntülerini sızdıran Geskin, Xiaomi Mi 11 Pro’da ise 50 MP bir ana kamera sensörünün yer alacağını belirtiyor. Xiaomi Mi 11 modelinde ise 108 çözünürlüklü Samsung ISOCELL HMX sensör yer alıyordu. Bu sensörün ayrıca Xiaomi Mi Note 10’da da yer aldığını belirtelim.

Resmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 10i 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 10i 5G özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi 11 Pro, 50 MP kamera ile geliyor

Söylentilere göre ise Xiaomi Mi 11 Pro’da henüz duyurulmayan Sony IMX782 sensörünün yer alacağı yönünde oluyor. Bu sensörün diğer yandan Huawei P50 serisi modellerde de yer alaca ve 50 MP çözünürlük ile karşımıza çıkması bekleniyor. Ben Geskin’in paylaşımları ile beraber ise bu durumun daha da yükseldiğini belirtelim. Mi 11 Pro modelinin nasıl görüneceğine dair bazı render görüntüleri de aynı isim tarafından paylaşılmıştı.

Görüntülere göre ise Mi 11 Pro’nun ön tarafında kıvrımlı ekran tasarımı ile gelmesi bekleniyor. Arka tarafta sol üst köşede dörtlü kamera sistemini göreceğiz. Ön yüzeyde ise ekranın sol üst tarafında konumlandırılırken, çerçevelerin ise oldukça ince seviyede olduğunu görüyoruz. Bakalım bu model beklendiği gibi gelecek mi göreceğiz.


Xiaomi Mi 11 Lite geliyorXiaomi Mi 11 Lite geliyor
Xiaomi Mi 11 için ikinci dönem başlıyorXiaomi Mi 11 için ikinci dönem başlıyor

PAYLAŞ