Xiaomi Mi 11 Pro özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 11 Pro özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-10 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yılın beklenen akıllı telefon modeli olan Xiaomi’nin Mi 11 serisine yönelik yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Serinin en güçlü modeli olması beklenen Xiaomi Mi 11 Pro için şimdi ise cihazın çıkış tarihine dair bir detay karşımıza geliyor. Xiaomi Mi 11 son olarak resmi sertifika programına giriş yapması ile gündeme gelmişti. Bu noktada gelmesine kesin gözü ile bakılan bu telefonun sağlam bir kaynapa göre ise Mart ayının ortasında önümüzdeki hafta ile beraber resmen lanse edilmesi bekleniyor. Henüz kesin olarak bir tarih verilmezken, tanıtımın çok yakında gerçekleşmesi bekleniyor. Modele dair belli olanlara baktığımızda ise Mi 11 ile benzer seviyede gelecek olan Mi 11 Pro, Mi 11’in eksik özelliği olan periskop temelli telefoto kameraya sahip olarak gelecek.

Xiaomi Mi 11 Pro’dan tarih detayı gözüktü

Xiaomi, Türkiye'de açacağı fabrika için iş ilan yayınladıXiaomi, Türkiye'de açacağı fabrika için iş ilan yayınladı

Modelin arka tarafında büyük bir ihtimalle 50 megapiksel OIS ana + 48 megapiksel ultra geniş açı + 48 megapiksel 5x OIS telefoto kameraları bir arada göreceğiz. Mi 11 Pro 120x hibrit kayıplı zoom özelliği sunacak. Modelde belirtilene göre 67W kablosu, 67W kablolu hızlı şarj destekli 5000 mAh’lik bir batarya yer alacak. Ayrıca Mi 11 modeli de aktif olarak yolda olduğu belirtiliyor. Xiaomi Mi 11 Ultra’nın da önümüzdeki hafta duyurulması bekleniyor.

Serinin başlangıç modeli Xiaomi Mi 11 modelinin ise teknik özelliklerini hatırlayacak olursak 5 nm üretime sahip Snapdragon 888 işlemciden gücünü alıyor. Bu işlemci 5G destekli Xiaomi Mi 11, 6.81 inç büyüklüğünde AMOLED ekranına sahip olurken, 120 Hz yenileme hızı sunuyor. Ayrıca 1500 nit parlaklık ile beraber 2K çözünürlüğe de sahip olduğunu belirtelim. Bakalım yeni Mi 11 Pro serisi ne gibi özelliklere sahip olarak gelecek göreceğiz.


Xiaomi Mi 10S tanıtım tarihi belli olduXiaomi Mi 10S tanıtım tarihi belli oldu
Xiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj teknolojisiyle rakiplerini geride bırakacakXiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj teknolojisiyle rakiplerini geride bırakacak

PAYLAŞ