Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-02 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin 2020 yılının son günlerine doğru piyasaya sürmüş olduğu amiral gemisi Mi 11 sık sık adından söz ettiriyor. Amiral gemisi nitelikli cihazların uygun fiyatlı versiyonlarının popülerlik kazandığı son günlerde Xiaomi Mi 11 Lite için herkes harekete geçti. Söz konusu bu cihazın sahip olacağı düşünülen özellikler ve tasarım bilgisi haberimizde. 

Uygun fiyat etiketine sahip olmasının yanı sıra daha gelişmiş özelliklere sahip bir seçeneğinde kullanıcıların beğenisine sunulacağı konuşuluyor. Yani şöyle ki Mi 11 Lite ve Mi 11 Pro olmak üzere iki model bekleniyor.

Xiaomi Mi 11 Lite geliyorXiaomi Mi 11 Lite geliyor

Xiaomi Mi 11 Lite hangi özelliklere sahip olacak?

Çin merkezli kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Xiaomi Mi 11 Lite, ana model ile benzer şekilde delikli bir OLED ekran üzerine kurulurken Qualcomm SM7350 işlemci sisteminden güç alacak. Hali hazırda piyasada bu şekilde bir işlemci yok, bazı kaynaklar bunun 5nm fabrikasyon süreci ile üretileceğini dile getirse de Snapdragon 755G olduğunu ve Cortex-A78 çekirdekleri sayesinde iyi bir performansa sahip olacaklarını savunuyor.

Mi 11’de yer alan 108 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera, Lite modelinde kullanıcıların karşısına 64 Megapiksel kamera şeklinde çıkıyor. Burada sevindirici detay ise Mi 10 ile aynı sensörün kullanılıyor olması. Elde edilen tüm bu bilgiler ek olarak cihazın 5x yakınlaştırma sağlayan bir telefoto kameraya sahip olacağı dile getiriliyor. Xiaomi Mi 11 Lite ie ilgili elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


Xiaomi Mi 11 Lite'ın çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi 11 Lite'ın çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ