Xiaomi Mi 11, kamerasıyla ses getirecek - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 11, kamerasıyla ses getirecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-13 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi tarafından üretilen Mi 11 adlı akıllı cihaz hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Konu hakkında sızdırılan görüntüler ilk olarak Weibo üzerinden paylaşıldı ve ardından ise Twitter üzerinden hızla çoğaldı. Öyle ki bir kişinin akıllı cep telefonu tuttuğu doğal olmayan şekilde ve doğru açılan ile fotoğrafların tanıtım amaçlı olarak çekildiği gösteriliyor. Eşsiz kamera ile Xiaomi Mi 11 canlı bir şekilde görüntülendi.

Kamerasıyla dikkat çeken Xiaomi Mi 11

Ortaya çıkan fotoğrafa bakıldığında dev kamerası ile dikkat çeken söz konusu bu akıllı cep telefon; daha önce sızdırılan render ve fotoğrafta görünen Xiaomi Mi 11 adlı akıllı cep telefon ile tamamen uyum içerisindedir. Henüz söz konusu bu kameranın özellikleri hakkında mevcut bilgi yoktur fakat üst modülün etrafında yer alan halka içerisinde ana kameranın yerleştirileceği bildirildi demek mümkündür. Konu hakkında doğrulanmış raporlara göre, kamerada modülünde yer alan ana kamera 108 Megapiksel çözünürlüklü bir Samsung ISOCELL Bright HM3 görüntü sensörü kullanacak. Cihaz yer alacak olan pil ise, Çin 3C regülatörü onaylı  Xiaomi Mi 11 4920 mAh ve Xiaomi Mi 11 Pro 5120 mAh ile kutudan çıkacağı düşünülüyor.

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro olduğu iddia edilen görseller sızdırıldıXiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro olduğu iddia edilen görseller sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 dikkat çekici özelliklere sahip olacak

Konu hakkında sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Mi 11'in özelliklerine bakmak gerekirse; 6 inçten daha büyük bir ekran ve 1440p çözünürlükte gelecek. Akıllı cep telefonun ekran yenileme hızı ise 120 Hz; AMOLED ekran türü ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihazın ekranının her iki tarafında da önemli özellikler bulunacağı ve ön kamerayı sol üst köşede konumlandırılacağı bildirildi. Xiaomi Mi 11, Snapdragon 888 mobil işlemci, 8GB LPDDR5 RAM ve 128GB depolama hafızası ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazın kamera kısmında ise, Xiaomi Mi 11 ana kamera 108 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ise 13 Megapiksel ve ön kamerası; 20 Megapiksel tanımlanmamış bir sensör ile gelmesi bekleniyor. Hem teknik açıdan hem de tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanacağı düşünülen Xiaomi Mi 11 ile beraber kullanıcıların üst düzey bir kullanım elde edecek gibi gözüküyor. 


Xiaomi Mi 11 Pro'nun ortaya çıkan özellikleriXiaomi Mi 11 Pro'nun ortaya çıkan özellikleri
Xiaomi Mi 11 gücünü Snapdragon 888'den alacakXiaomi Mi 11 gücünü Snapdragon 888'den alacak
Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro hakkında yeni sızıntılarXiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ