Xiaomi Mi 10'un çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10'un çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 12:50:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi, teknoloji dünyasında başarılı bir çizgide ilerlemeyi başaran şirketlerden biri olmayı başardı. Gerek uygun fiyatlı ürünleri ile gerek donanımsal olarak tatmin edici ürünleri ile tüketicinin beğenisini kazanan Xiaomi, her geçen gün daha da başarılı olmaya devam ediyor. Uzun süredir heyecanla beklenen Xiaomi Mi 10'un çıkış tarihi ve fiyat konusundaki bilgileri sonunda ortaya çıktı. Çinli de şirketin üst yöneticilerinden biri Mi 10'un bu bilgileri hakkında paylaşımda bulundu. 

Çinli şirket yakın zaman içerisinde merakla beklenen Mi 10'u tüketicinin beğenisine sunacak. Amiral gemisi niteliğine sahip olan bu telefon ile ilgili en çok merak edile bilgiler şirketin üst düzey yöneticileri arasında yer alan Van Teng Thomas'tan geldi. Xiaomi şirketinin ürün direktörü, Webio üzerinden Xiaomi Mi 10 adlı amiral gemisi akıllı cep telefonunun çıkış tarihi ve fiyat bilgisi konusunda bir takım ipuçları sundu. Fakat direktör, son dere ilgi ile karşılanan bu bilgiyi kısa süre sonra sildi. 

Xiaomi Mi 10, 100W hızlı şarj ile şubat 2020'de gelebilirXiaomi Mi 10, 100W hızlı şarj ile şubat 2020'de gelebilir

Thomas, 500 dolar fiyat etiketine kadar akıllı cep telefonuna sahip olmak isteyen kullanıcılara Xiaomi Mi CC9 Pro ya da Redmi K30 modellerini önerdi. Buna ek olarak Premium düzeyinde olan akıllı cep telefon arayan alıcılara ise Çin Yeni Yılı'nı beklemelerini önerdi. 25 Ocak tarihinde başlayacak olan Çin Yeni Yılı, 10 Şubat tarihinde son bulacak. Xiaomi Mi 10 adlı amiral gemisinin fiyat etiketi 3.500 yuan yani 505 dolar olacağı verilen bilgiler arasında. Fakat bu fiyat elbette ki Çin pazarı için geçerli olacak. Cep telefonun Avrupa pazarındaki fiyat etiketi ise çok daha fazla olacak gibi gözüküyor. Her geçen gün adım adım büyüyen Xiaomi, yakın zaman içerisinde sunacağı Mi 10 ile beraber tüketicinin kalbini fethetmeyi başaracak gibi gözüküyor. Cihaz hakkında daha detaylı bilgi edinmek için biraz daha beklememiz gerekecek. 

 

 


Xiaomi Mi 10 çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi 10 çıkış tarihi belli oldu
Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklamaXiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklama
Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinde görüldü!Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinde görüldü!

PAYLAŞ