Xiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-23 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, Xiaomi Mi 10T modeli için saatler önce Xiaomi Türkiye tarafından uzun süredir beklenen Türkiye müjdesi verilmiş oldu. Üç farklı modele sahip olan Xiaomi Mi 10T serisi için Xiaomi Global kısa süre önce 30 Eylül tarihli resmi etkinliğini duyurmuş oldu. Bunun üstüne ise hemen aynı etkinliği Xiaomi Türkiye’de paylaştı. Bu sayede cihazların ülkemiz pazarında satılacağı kesinleşmiş oldu. Türkiye pazarına Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite olarak gelecek olan modellerin hepsi gelecek mi bilinmiyor. Ancak cihazlardan bazılarının kesin olarak geleceği şimdilik netleşti diyebiliriz. Bu durumda kullanıcıları bir hayli mutlu ederken, Mi 9T serisi ile Türkiye’de ciddi satış rakamlarına erişen marka, bu yeni modellerin haricinde POCO 3X NFC’nin Türkiye satışı için hazırlıklara başlamış durumda.

Modelin önümüzdeki ay resmi olarak satın alınabilmesi bekleniyor. Ancak Mi 10T serisi ile beraber POCO X3 NFC’nin Türkiye fiyatları belli olmuş değil.

Xiaomi, patentini aldığı yeni pop-up kamera tasarımıyla dikkat çekiyor!Xiaomi, patentini aldığı yeni pop-up kamera tasarımıyla dikkat çekiyor!

Xiaomi Mi 10T serisi Türkiye’ye geliyor

Yeni nesil Xiaomi Mi 10T serisinde Pro modelde Snapdragon 865 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Bununla beraber 108 megapiksel ana kameraya ek olarak 5000 mAh’lik bir pil kapasitesi görebiliriz. Altta yer alan Mi 10 cihazında ise yine işlemci noktasında Snapdragon 865 işlemcisini göreceğiz. Arka tarafta ise 64 megapiksellik ana kamera bulunacakken parmak izi sensörü ise yan yüzeyde yer alacak.

 


Xiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9iXiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9i
Xiaomi Mi 10T Pro Avrupa fiyatı ile gündemdeXiaomi Mi 10T Pro Avrupa fiyatı ile gündemde

PAYLAŞ