Xiaomi Mi 10S'in özellikleri belli olmaya başladı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10S'in özellikleri belli olmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-23 14:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla dikkatleri üzerine çeken Xioami, Mi 10 ailesine yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay Mi 10 modelini tanıtan Xiaomi,  6.67 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekrana sahip olan cihazlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Gücünü Snapdragon 865 işlemci yongasından alan cihazlar 2020 yılının en iyi amiral gemisi telefonları arasında yer alıyordu. Yeni akıllı telefonu için toz pembeye benzer bir renk de tercih eden şirket bu seçimiyle akıllı telefonlarda aynı renkleri görmekten sıkılan kullanıcılara da hitap etmeyi başarmıştı.

Xiaomi 5G planı kapsamında 4G cihazlarını kaldırabilir!Xiaomi 5G planı kapsamında 4G cihazlarını kaldırabilir!

4780 mAh kapasiteli bataryası ve 30W hızlı şarj desteğine sahip olan cihazların 65 dakika içerisinde bataryalarının yüzde yüzünü doldurabilme yeteneğine sahip olmaları da oldukça başarılıydı. Mi 10 modelini 570 dolardan, Mi 10 Pro’yu ise 670 dolardan satışa sunan Xioami’in lansmanından birkaç gün sonra şirketin yeni bir Mi 10 modeli üzerinde çalışmaya başladığı söylentileri gelmeye başlamıştı. Seriye yeni ekleyeceği modele Mi 10S adını vereceği iddia edilen Xioami bu konuda resmi bir açıklama yapmamış olsa da, cihazla ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Xioami Mi 10S özellikleri neler?

Bu modelle birlikte Mi 10 ailesini üç farklı model seçeneğiyle güçlendirecek olan Xiaomi gelen bilgilere göre yeni akıllı telefonunda Full HD+ çözünürlük sunacak. AMOLED ekran teknolojisine sahip olacak olan Xioami Mi 10S modelinin 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı söyleniyor.

Xiaomi Mi 10 Pro'nun daha uygun fiyatlı versiyonu olacak!

Bu açıdan 90 Hz ekran yenileme hızı sunan bir önceki modellere göre biraz daha üst düzey özelliklere sahip olacak olan Xiaomi 10S’in gücünü Snapdragon 865 işlemci yongasından alacağı ve 5G modem desteğine sahip olacağı aktarıldı. Bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen Mi 10S modeli hakkında gelen


Kızaklı kameraya sahip katlanabilir Xiaomi telefonlar hakkında yeni bilgilerKızaklı kameraya sahip katlanabilir Xiaomi telefonlar hakkında yeni bilgiler
Xiaomi Mi Mix 2020 geliyorXiaomi Mi Mix 2020 geliyor

PAYLAŞ