Xiaomi Mi 10S tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10S tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-09 22:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üretici marka Xiaomi’nin Mi 10 ailesindeki son model olması beklenen muhtemel Mi 10S modelinin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı. Serinin son modeli olacak olan Mi 10S, ses kalitesi noktasında DxOmark ile rekor kırıyor. Çinli üretici marka Xiaomi’nin Mi 10 serisine yönelik çalışmaları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz yıl farklı donanım ve tasarım özellikleri ile birçok farklı Mi 10 modeli duyuran Xiaomi şirketi, 2021 yılı ile beraber yeni nesil Mi 11 amiral gemisine odaklanmasına devam ederken, Mi 10 modellerini de duyurmaya devam ediyor.

Xiaomi’nin Snapdragon 870 işlemcili yeni bir Mi 10 modeli üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu. Xiaomi tarafından yayınlanan tanıtım posteri, bu söylentileri de doğruluyor. Çinli marka 10 Mart tarihinde yapacağı lansman etkinliiği ile Mi 10 ailesinin en yeni üyesi Xiaomi Mi 10S’i tanıtacağını açıkladı.

Xiaomi'nin katlanabilir ekranlı telefonu Mi Mix 4 yoldaXiaomi'nin katlanabilir ekranlı telefonu Mi Mix 4 yolda

Xiaomi Mi 10S modeli iddialı geliyor

Baktığımız zaman Mi 10 Ultra ile büyük benzerlik gösteren Mi 10S, buna karşılık işlemci başta olmak üzere donanım farkları ile dikkat çekiyor. Snapdragon 870 işlemcisi ile geçtiğimiz yıl tanıtılan çoğu amiral gemisinden daha iyi bir performansa sahip olacak olan Xiaomi Mi 10S, 108 MP’lik ana kamerası ile fotoğraf kalitesinde dikkatleri çekecek gibi duruyor. Xiaomi’nin yayınlamış olduğu posterde modelin ekran tsarımı gözükmezken, DxOMark incelemesi ile tasarım ortaya çıkmış oluyor. Tasarıma bakacak olursak delikli ve kavisli bir tasarıma sahip olarak cihaz AMOLED bir ekran ile geleek. Mi 10S’de ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı görecekken, 5000 mAh’lik batarya ve 33W hızlı şarj desteğinin olması bekleniyor.

Xiaomi Mi 10S henüz resmi olarak duyurulmazken, ses incelemelerine göre model 80 puan alarak ses noktasında DxOMark zirvesinde yer alıyor.


Xiaomi Mi 11 Lite yakında tanıtılacakXiaomi Mi 11 Lite yakında tanıtılacak
Xiaomi, Türkiye'de açacağı fabrika için iş ilan yayınladıXiaomi, Türkiye'de açacağı fabrika için iş ilan yayınladı

PAYLAŞ