Xiaomi Mi 10 Youth Edition kamera özellikleriyle fark yaratacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Youth Edition kamera özellikleriyle fark yaratacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-24 16:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Henüz Şubat ayının ortasında amiral gemisi serisi olan Mi 10 ve Mi 10 Pro’nun duyurusunu gerçekleştiren Xiaomi, şimdi ise söz konusu bu seriye uygun fiyatlı bir Mi 10 Youth Edition modeli dahil etmeye hazırlanıyor. Mi 10 Lite 5G temel alarak geliştirilen Mi 10 Youth Edition’ın sahip olduğu kamera özellikleri Xiaomi tarafından paylaşıldı. Akıllı telefon pazarındaki önemli rekabetçilerden birisi olan Xiaomi, şubat ayında dünyanın ilk 108 MP kamera sensörüne sahip akıllı telefon modeli Mi 10 Pro cihazını duyurmuştu. Çinli telefon üreticisi amiral gemisi bu modelinin çok daha uygun bir fiyatlı versiyonu olan Mi 10 Lite 5G cihazını ise geçtiğimiz haftalarda Avrupa için pazara sunmuştu.

Şimdi ise şirket Mi 10 Lite 5G sonrasında Çin’de Mi 10 Youth Edition adlı yeni bir akıllı telefon modelini pazara sunmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan lansmanla tanıtılacak olan Mi 10 Youth Edition’un dörtlü kamera özellikleri yayınlanan videolar ile belli oldu.

Resmi olarak tanıtılan Xiaomi 10 Lite 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Xiaomi 10 Lite 5G özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi 10 Youth Edition, 50x dijital zoom ile geliyor

Bu yeni uygun fiyatlı model dörtlü kamera sistemine sahip olurken, periskop kamerasını da barındırıyor. Telefonun periskop kamerası 5x optik zoom haricinde 50x de dijital zoom sağlıyor. Xiaomi Mi 10 Youth Edition’un dikkat çeken periskop zoom kamera özelliklerinin gösterildiği iki video bulunuyor. Yayınlanan ilk videoda Xiaomi’nin büyük bir odanın kendisine göre uzak uçlarında yer alan küçük bir aynadan kendi fotoğrafını çekiyor. İkinci videoda ise bir binanın çatısından 15 km mesafedeki Wangjing SOHO’nun fotoğrafı çekiliyor.

Xiaomi videolar haricinde Mi 10 Youth Edition modelinin dörtlü kamera tasarımını gösteren fotoğraflar da paylaştı. Yayınlanan fotoğraflarda dikdörtgen çerçeve içine yerleştirilmiş olan Mi 10 Youth Edition kameraları gözüküyor. Dörtlü kamera tasarımının sol üst bölümünde ana kamera yer alıyor ve ana kamera yanında makro lens yer alıyor. Kameranın ikinci sırasında ise ultra geniş açılı lens yanında periskop kamerayı görüyoruz. Xiaomi Mi 10 serisinin uygun fiyatlı bu yeni modeli Mi 10 Youth Edition 27 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek resmi lansman ile duyurulacak.


Xiaomi 144 MP kameralı akıllı telefon üzerinde çalışıyorXiaomi 144 MP kameralı akıllı telefon üzerinde çalışıyor
Xiaomi Mi 10 Türkiye’de satışa çıktıXiaomi Mi 10 Türkiye’de satışa çıktı

PAYLAŞ