Xiaomi Mi 10 Youth Edition fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Youth Edition fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 17:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi Mi 10 Youth Edition modeli için şirketlerden resmi paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bu süreç içerisinde normal sızıntılar da yapılmaya devam ediyor. Xiaomi Mi 10 Lite 5G bildiğiniz üzere yakın zaman içerisinde bazı değişiklikler alarak Xiaomi Mi 10 Youth Edition olarak kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor. Mi 10 Lite 5G ile benzer bir tasarıma sahip olacağı düşünülen bu orta seviyeli akıllı telefon, son olarak kamera özellikleriyle gündemde adından söz ettirdi. Söz konusu bu telefonun arka kısmında dörtlü bir kamera modülünde bir periskop kameraya yer veriyor. Bu kamera sistemine sahip olan telefona 5x optik, 10x kayıpsız hibrit ve 50x dijital zoom yeteneği katıyor denilmişti.

Bu konu ile ilgili oldukça iddialı özelliklere sahip olan telefon, bu seferde fiyat konusunda adından söz ettiriyor. Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara göre Türkiye satışı yapılmayacağı düşünülen telefon için 6 GB + 64 GB fiyatı yaklaşık 325 dolar seviyesinde olacak. 6 GB + 128 GB fiyatı ise karşımıza yaklaşık 353 dolar olarak çıkıyor. 8 GB + 64 GB fiyatı yaklaşık 381 dolar olan telefon, 8 GB + 128 GB içinse yaklaşık 423 dolara alınabilecek. 

Xiaomi Mi 10 Youth Edition kamera özellikleriyle fark yaratacakXiaomi Mi 10 Youth Edition kamera özellikleriyle fark yaratacak

Xiaomi Mi 10 Youth Edition'un muhtemel özellikleri şu şekilde

Xiaomi Mi 10 Youth Edition için temel alınması beklenen Xiaomi Mi 10 Lite 5G özellikleri vardır. Hatırlamak gerekirse telefonda, 6,57 inç AMOLED bir ekran yer alıyor. Parmak izi sensörün bu ekranda yer aldığı telefon, gücünü yüksek performans özelliğine sahip olan Snapdragon 765G işlemci sisteminden alıyor. Bu sıvı soğutma ile beraber kontrol altında tutulan işlemci sayesinde 5G desteğine sahip olan Xiaomi Mi 10 Lite 5G, ön kısmında 16 megapiksel selfie kamerasıNA SAHİPTİR. Arka kısmında ise mezkezinde 48 megapiksel kameranın yer aldığı dörtlü bir kamera kurulumu tercih ediliyor. Bu kamera sisteminde ise yapay zekadan faydalanıyor. Buna ek olarak ise özel bir gece modu da cihazda yerini almış durumdadır. Şu için söz konusu bu telefonun kamera detayları konusunda kesin bilgiler yoktur. Bünyesinde 20W hızlı şarj destekli 4.160 mAh pil yer alan 64 GB / 128 GB depolamalı telefon, genel olarak iyi görünüyor. 



PAYLAŞ