Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansman tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansman tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 08:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin'in ileri gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi, corona virüsü nedeniyle iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de tanıtamadığı Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun küresel lansmanı 27 Mart tarihinde gerçekleşecek. Tüm dünyayı tehlike altına sokan Korona virüs salgını her yıl gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi 2020'nin iptal edilmesine neden olmuş ve teknoloji şirketlerinin planlarını da alt üst etmiştir. Bunlardan biri olan Çinli üretici şirket Xiaomi, Çin'de tanıtımını gerçekleştirdiği fakat global olarak lansmanını gerçekleştiremediği Mi 10 ve Mi 10 Pro modellerini Mart ayı içerisinde resmi olarak tanıtacak. 

Lansman online olarak gerçekleştirilecek

Xiaomi'nin yeni akıllı cep telefonu modelleri Mi 10 ve Mi 10 Pro, Mobil Dünya Kongresi 2020'nin iptal edilmesi ile beraber tanıtım tarihinde değişiklik oldu. Planlananın aksine bir ay sonra tanıtılmış olacak olan ve bir kaç gün içerisinde de Avrupa'daki teknoloji pazarlarında satışa sunulacak. Bu arada söz konusu bu akıllı cep telefonların satışı Çin'de devam ediyor. Xiaomi'nin Mi 10 ve Mi 10 Pro'yu Çin'de satışa sunmasının ardından söz konusu akıllı cihazların saniyeler içinde tükendiğinin de altını çizmek gerekiyor.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklamaXiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklama

Şu ana kadar Çin'de gerçekleştirilecek olan bu satışlarda, daha uygun fiyatlı olma özelliğine sahip olan Mi 10'un satış olarak daha da önde olduğunu belirtmek gerekiyor. Avrupa ve diğer ülkelerde de satış oranlarının buna benzer olacağını düşünmek mümkündür. Xiaomi, 27 Mart tarihinde gerçekleştireceği etkinliği çevrimiçi düzenleyecek ve bu yayın YouTube, Twitter ve Facebook üzerinden canlı izlenebilecek.


Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro hakkında önemli sızıntıXiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro hakkında önemli sızıntı

PAYLAŞ