Xiaomi Mi 10 SE'nin teknik özellikleri belli olmaya başladı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 SE'nin teknik özellikleri belli olmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 00:22:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi'nin Mi 10 adlı serisinin gelecek ay içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor. Çinli teknoloji şirketinin seri şeklinde piyasaya süreceği ve son derece uygun fiyatlı versiyonunun özellikleri nihayet ortaya çıkmaya başladı. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Xiaomi çok yakın zaman içerisinde Mi 10 adlı yeni amiral gemisi akıllı cihazının tanıtımını gerçekleştirecek. Çinli akıllı cihaz üreticisi bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın SE takısını alan uygun fiyatlı bir versiyonunu da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Xiaoımi Mi 10 SE adlı cihazın teknik özelliklerini gösteren bir fotoğraf internete düştü. Fakat resimde yer alan bilgilerin henüz doğruluğu teyit edilmiş değildir. 

Mİ 10'un uygun fiyatlı versiyonu da geliyor

Xiaomi Mi 10'un çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldıXiaomi Mi 10'un çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı

Snapdragon 765G işlemci sistemi üzerine kurulacağı düşünülen Xiaomi Mi 10 adlı akıllı cep telefonunu 8 GB RAM ve 128 GB kapasiteli UFS 3.0 depolama birimine sahip olan cihaz hem tasarım açısından hem de özellikleri itibariyle tatmin edecek gibi gözüküyor. Söz konusu cihazın 5.8 inç ekran özelliğine sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda 27W hızlı şarj desteğine sahip olan akıllı cep telefonun 4.000 mAh'lık pil kapasitesi ile karşımıza çıkması bekleniyor. 

Çinli akıllı cihaz üreticisi tarafından üretilen Mi 10 serisinin, Samsung Galaxy S20'den bir gün önce, yani 10 Şubat 2020 tarihinde tanıtılması bekleniyor. Bu bilgilerin doğru olup olmadığını ise gelecek haftalar içerisinde göreceğiz. 


İddialı tasarımı ile öne çıkan Xiaomi Mi 10 Pro özellikleri ve fiyatıİddialı tasarımı ile öne çıkan Xiaomi Mi 10 Pro özellikleri ve fiyatı
Xiaomi Mi 10'un resmi tanıtım görseli ilk kez ortaya çıktıXiaomi Mi 10'un resmi tanıtım görseli ilk kez ortaya çıktı
Xiaomi Mi 10'nun satış tarihine dair resmi açıklama yapıldı!Xiaomi Mi 10'nun satış tarihine dair resmi açıklama yapıldı!

PAYLAŞ