Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın performansını kullanıcıları belirleyecek - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın performansını kullanıcıları belirleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-30 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketin Xiaomi Mi 10 Pro Plus modelinde performansı iyileştirmek ve geliştirmek için GPU’nın hızını aşırtma yöntemine başvurulacak. Daha önce birçok oyuncu telefonunda gözüken GPU’nun frekans hızını yükseltme özelliği şimdi ise Çinli üretici ile karşımıza geliyor. Huawei’in GPU Turbo özelliği ve Oppo’nun ise Hyper Boost özelliği, işlemcinin grafik biriminin çalışmış olduğu frekansı yükseltiyor ve daha iyi bir performans sergilemiş oluyor. Bu sistem performansı artırmış olsa da, güç tüketimi noktasında olumsuz etkileri bulunuyor.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus modeline turbo özelliği geliyor

Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın özellikleri açıklandıXiaomi Mi 10 Pro Plus'ın özellikleri açıklandı

MIUI işletim sisteminde gördüğünüz Game Turbo’nun performans artıran tek tarafı arkaplan uygulamalarını kapatıyor olmasıydı. Ancak Xiaomi’nin yeni amiral gemisi ile beraber bu durum baştan aşağı değişecek. Öyle ki sızdırılan görseller yeni Game Turbo’nun GPU frekansını artırma özelliğini ve bazı grafik ayarlarını gösteriyor. Bu bazı detay ayarlar ise PC tarafındaki ekran kartlarında genel olarak yer alıyor. Mi 10 Pro Plus ile gelecek olan özellik GPU’yu tam kapasite de çalıştırmaya olanak sağlayacak. Yayınlanan görsellerde ise kullanıcıların zorlanmaması adına ayarların profiller halinde gruplandırıldığı gözüküyor.

Basit oyunları oynarken güç tüketimi ve dengeli profili, PUBG Mobile gibi ağır oyunlarda ise performans profilini seçerek işlemcinizin tüm güçlerini çalıştırmasını sağlıyor. Grafik ayarları tarafında ise dokuların kenarlarındaki pürüzsüzlüğe yönelik ayar yapabiliyorsunuz. Bu özelliğin ısı değerleri tarafındaki etkisi ise telefon satışa çıkınca belli olacaktır.


Bu hafta A101 marketlerde Xiaomi Earbuds S, BİM marketlerde Volta elektrikli scooter varBu hafta A101 marketlerde Xiaomi Earbuds S, BİM marketlerde Volta elektrikli scooter var
Xiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldüXiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldü

PAYLAŞ