Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın özellikleri açıklandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın özellikleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-21 19:32:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo üzerinden açıklama yapan Xiaomi CEO’su Mi 10 Pro Plus'ın bazı özelliklerini açıkladı.

Bir süredir sızıntı haberleriyle gündemden düşmeyen Mi 10 Pro kullanıcıların heyecanla beklediği akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Akıllı telefon pazarındaki gücünü günden güne arttırmayı başaran Xiaomi, ilerleyen haftalarda Mi 10 Pro ailesine bir üye daha ekleyecek.  Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite ve Mi 10 Lite Zoom olmak üzere şu ana kadar dört farklı model ile karşımıza çıkan Mi 10 ailesine yakında Xiaomi Mi 10 Pro Plus adını taşıyan yeni bir model daha eklenecek.

Xiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldıXiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldı

MIUI 12 alacak Xiaomi ve Redmi telefonlar için yeni liste yayımlandı

İsminden de anlaşılacağı gibi ailenin en güçlü üyesi olacak olan Mi 10 Pro Plus’ın özelliklerinin Xiaomi CEO’su Lei Jun tarafından Çin’in sosyal medya ağı Weibo üzerinden açıklandığı düşünülüyor. Bugün piyasaya yeni sürecekleri amiral gemisi hakkında bazı açıklamalarda bulunan Lei Jun, bugüne dek yapılan bazı sızıntıları da doğrulamış oldu.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus özellikleri

120 Hz ekran yenileme hızına sahip OLED bir ekrana olacağı aktarılan Mi 10 Pro Plus kullanıcılarına son derece yüksek bir ekran kalitesi sunacak. Gücünü Qulcomm’un Snapdragon 865+ yonga setinden alan Mi 10 Pro Plus’ın 12x optik zoom yeteneğine sahip olacağı açıklandı. Çift stereo hoparlöre ev sahipliği yapacak olan Mi 10 Pro Plus Lei Jun’un açıklamalarına göre Mi 10 Pro Plus, çift stereo hoparlöre, yüksek ekran yenileme hızına, NFC desteğine, ekrana gömülü parmak izi tarayıcıya, 3,5 mm kulaklık girişine, kızılötesi sensöre sahip olacak. Tüm bunlara ek olarak, 30x yakınlaştırma desteğine de sahip olacak Mi 10 Pro Plus gelişmiş soğutma sistemi sayesinde kullanıcılarına ekstra dayanıklılık sağlayacak. 4.500mAh’lık güçlü bir bataryaya sahip olacak olan Mi 10 Pro Plus yapılan açıklamalara göre hızlı şarj desteğinin yanı sıra kablosuz şarj desteğine de sahip olacak. Piyasaya ne zaman süreleceği hakkında henüz bir bilgi bulunmayan Mi 10 Plus Pro'nun sonbahar aylarına kadar tanıtılması bekleniyor.


Xiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktıXiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktı
Xiaomi'nin 100W'luk hızlı şarj desteğine sahip olan akıllı telefonu yakında tanıtılacakXiaomi'nin 100W'luk hızlı şarj desteğine sahip olan akıllı telefonu yakında tanıtılacak

PAYLAŞ