Xiaomi Mi 10 Pro Plus tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Pro Plus tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-07 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın her yerden üzüncü olayların bilgileri gelmeye devam ediyor olsa da, zaman tüm hızıyla devam ediyor. İçinde bulunduğumuz 2020 yılı Ağustos ayı Çin merkezli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi için oldukça özel. Şöyle ki Xİaomi'nin ilk telefonu Mi 1’i piyasaya sürmesinden bu yana 10 yıl geçti. Xiaomi için aradan geçen 10 yıla bakıldığında Çinli üreticinin büyük bir başarıya imza attığını da rahatlıkla söylemek mümkün. Çinli üretici 10. yıla özel olarak ürettiği bir amiral gemisiyle karşımıza çıkacak: Xiaomi Mi 10 Pro Plus.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus özellikleri

11 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 10 Pro Plus adlı amiral gemisi telefonun ismi henüz onay almadı. Konuyla ilgili bazı kaynaklar Mi 10 Pro Commemorative Edition şeklinde adlandırılacağı dile getirilirken, cihazın Snapdragon 865 Plus işlemciden güç almasını ve donanımsal açıdan Mi 10 Pro’ya kıyasla çeşitli avantajlar sunması bekleniyor. Pro ve Plus modellerini tanıtmak Xiaomi için bir ilk değil.Geçtiğimiz yıl da Xiaomi tarafında benzer bir olayla karşılaşmıştık. 

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi Electric Scooter 1S özellikleri ve fiyatı

Mi 9, Mart ayında Snapdragon 855 ile karşımıza çıktı ve Eylül ayında Snapdragon 855 Plus işlemciden güç alan Pro sürümü tanıtıldı. Eğer tek değişiklik işlemci olursa 108 Megapiksel ana kamera, UFS 3.0 depolama, LPDDR5 RAM ve 50W hızlı şarj korunmuş olacak. Bazı kaynaklar Xiaomi’nin küçük bir adım daha atarak 4500 mAh batarya için 55W hızlı şarj imkanı sunacağını dile getiriyor olsa da, pazarlama tarafında büyük bir avantaj sağlayacağı düşünülmüyor.


Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın özellikleri açıklandıXiaomi Mi 10 Pro Plus'ın özellikleri açıklandı
Bu hafta A101 marketlerde Xiaomi Earbuds S, BİM marketlerde Volta elektrikli scooter varBu hafta A101 marketlerde Xiaomi Earbuds S, BİM marketlerde Volta elektrikli scooter var
Xiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldüXiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldü

PAYLAŞ