Xiaomi Mi 10 Pro Plus çift hücreli pile sahip olacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Pro Plus çift hücreli pile sahip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-05 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Alman merkezli TUV Rheinland sertifikasyon şirketinin sitesinde yer alan bir detaya göre Çinli üretici Xiaomi’nin yeni Xiaomi Mi 10 Pro Plus modeli ikiye bölünmüş bir batarya ile gelecek. Cihazda toplamda 4500 mAh’lik bir batarya yer alacak. Çin merkezli Xiaomi şirketinin şu sıralarda y eni amiral gemisi akıllı telefon modeli olan Xiaomi Mi 10 Pro ile gündeme geldiğini görmeye devam ediyoruz. Markanın yeni Mi 10 Pro serisinde yer alacak olan cihazların kesin özellikleri henüz bilinmese de, cihaza dair çeşitli bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bugün itibariyle yaşanan gelişmeye göre ise serisnin en yüksek özelliklerine sahip olacak modeli olan Xiaomi Mi 10 Pro Plus’ın bataryasına yönelik bir detay karşımıza geliyor. Alman TUV Rheinland adlı sertifika sitesindeki yer alan detaya göre Xiaomi Mi 10 Pro Plus modelinde alışık olmuşun dışında bir batarya kullanılacak.

Bu hafta A101 marketlerde Xiaomi Earbuds S, BİM marketlerde Volta elektrikli scooter varBu hafta A101 marketlerde Xiaomi Earbuds S, BİM marketlerde Volta elektrikli scooter var

4500 mAh’lik batarya ikiye bölünecek

Sertifika sitesinde yer alan sayfaya göre Xiaomi Mi 10 Pro Plus’ın bataryası, amiral gemisi modellerinde alışık olduğumuz değere yakın olduğu gözüküyor. Cihazda 4500 mAh’lik batarya ile bir günlük yoğun kullanımı kaldırabilmesi bekleniyor. Ancak bataryanın dikkat çeken tarafı ise başka bir durumu oluyor. Buna göre ortaya çıkan detay sayfasında Xiaomi Mi 10 Pro Plus cihazında ikiye bölünmüş bir batarya görebiliriz. Cihazın her bir batarya parçası 2250 mAh olacak. Şirketin bataryayı neden ikiye böleceğine dair net bir cevap bulunmuyor. Ancak tahminlere göre hızlı şarj özelliğine yönelik bir hamle olduğu düşünülüyor. Günümüzdeki birçok hızlı şarj sistemi cihazın aşırı hızlı şarj olmasını sağlamak için bataryaların 2’ye bölünmesine ihtiyaç duyuyor.

Geçtiğimiz ayda 3C’de ortaya çıkan bir bilgiye göre Xiaomi amiral gemisi modeli 120W hızlı şarj desteğine sahip olacak.


Xiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldüXiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldü
Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın performansını kullanıcıları belirleyecekXiaomi Mi 10 Pro Plus'ın performansını kullanıcıları belirleyecek

PAYLAŞ