Xiaomi Mi 10 Lite'ın fiyatı beklenenden daha yüksek olacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Lite'ın fiyatı beklenenden daha yüksek olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-30 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin şu günlerde resmi olarak tanıtması beklenen Xiaomi Mi 10 Lite’ın tanıtım öncesinde fiyat detayları ortaya çıktı. Xiaomi Mi 10 serisinin düşük özelliklere sahip yeni versiyonu olan Mi 10 Lite cihazı için çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirilecek. Xiaomi’nin bu yeni akıllı telefon modeli Rusya merkezli bir e-ticaret sitesinde fiyat ve fotoğraf detayları ile beraber listelendi. Söz konusu model daha öncesinde de Federal İletişim Kurulu’nda sertifika da ortaya çıkmıştı. Xiaomi Mi 10 Lite modeli 19.5:9 en boy oranına sahip 2340x1080 piksel çözünürlüklü 6.47 inç büyüklüğünde AMOLED FHD+ bir panel ile geliyor.

Ekran tasarımı su damlası çentik yapıda yer alan modelin işlemci gücü tarafında Qualcomm’un Snapdragon 730G modelini göreceğiz. Cihaz özellikle batarya detaylarıyla da ön plana çıkarken, bu noktada 5260 mAh’lik dev bir batarya göreceğiz.

Xiaomi’den şaşırtan MIUI 13 hamlesiXiaomi’den şaşırtan MIUI 13 hamlesi

Xiaomi Mi 10 Lite fiyat detayları ortaya çıktı

30W hızlı şarj desteği ile gelecek modelin kamera yetenekleri de dikkat çekiyor. Modelde 4 sensörlü ana kamerası 64 MP çözünürlüklü bir kamera yer alacak. Bu kamera ek olarak ise 8 megapiksel geniş açı lens ile 5 megapiksel telefoto lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü göreceğiz. Ön kamera tarafında ise 32 megapiksellik bir sensör cihazda kullanılıyor. Modelin işletim sistemi Android 10 tabanlı MIUI 11 arayüzüne sahip olacak. 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak modelde USB Type-C girişi bulunacak. Modelin ekranı kavisli yapıda olurken arka tarafta kavisli cam ile geliyor.

Xiaomi’nin siyah, mor ve beyaz olarak 3 farklı renk ile sunduğu bu yeni modeli 333 dolar fiyat etiketi ile satışta olacak. Ülkemizde ise tahmini olarak 2315 TL + vergiler olarak bir fiyatlandırma göreceğiz.


Xiaomi, Mi Note 10 Lite'ın tanıtım tarihini resmi olarak açıkladıXiaomi, Mi Note 10 Lite'ın tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı
Xiaomi’nin yeni MIUI Kamera uygulamasıXiaomi’nin yeni MIUI Kamera uygulaması

PAYLAŞ