Xiaomi Mi 10 Lite Türkiye'de satışa sunulacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Lite Türkiye'de satışa sunulacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-21 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Xiaomi, Mi 10T ve Mi 10T Pro modelleri ile beraber tanıtılan Xiaomi Mi 10T Lite için beklenen Türkiye müjdesi açıklandı. Türkiye’de de aktif olarak satışta olan Mi 10T ve Mi 10T Pro modelleri sonrasında Mi 10T Lite modeli de yakın zamanda ülkemiz pazarında satışta olacak. Xiaomi Türkiye tarafından resmi olarak açıklanan bu müjde ile beraber özellikle bütçe dostu kullanıcılar için sevindirici bir haber diyebiliriz. Şirketin henüz fiyatını resmi olarak açıklamadığı bu modelin net bir tarihi de bulunmuyor. Teknik olarak hatırlayacak olursak amiral gemisi seviyesinde olmayan Mi 10T Lite modeli işlemci gücü olarak Snapdragon 750G işlemcisini kullanıyor. Bu işlemci 8 nm üretim sürecine sahip olarak 730G’den daha güçlü geliyor.

Adreno 619 grafik birimine sahip sekiz çekirdekli bu işlemci entegre olarak X52 5G modeme sahip olarak geliyor. 1080P+ çözünürlük ile 120 Hz ekran desteğine de sahip olan bu işlemci Qualcomm’un ECNS teknolojisine de sahipken bu model tek bir mikrofondan bile görüşmeler esnasında arka plan gürültüsünü kaldırabiliyor.

Xiaomi Türkiye'den kara listeye alınma ile ilgili açıklama geldiXiaomi Türkiye'den kara listeye alınma ile ilgili açıklama geldi

Xiaomi Mi 10T Lite, Türkiye’de satılacak

Mi 10T Lite modelinin sahip olduğu diğer özellikleri hatırlayacak olursak, cihazda 33W hızlı şarj destekli 4820 mAh bir pil bulunuyor. NFC desteğine de sahip olan cihaz 6.67 inç ekran büyüklüğünde Full HD+ 120 Hz LCD bir ekran ile karşımıza geliyor. Bu noktada 120 Hz sunan cihaz yüksek akıcılık ile yüksek bir performans sunmayı hedefliyor. İşlemci sıvı temelli LiquidCool teknolojisili soğutmaya sahip olurken, arka tarafta ise dörtlü kamera sistemi bulunuyor. Bunlar ise 64 megapiksel ana + 13 megapiksel geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksek derinlik kamerası olarak karşımıza geliyor. Modelde ayrıca 6 GB 64 GB depolama ile 6 GB RAM ve 128 GB depolamalı versiyon da bulunuyor.


Xiaomi Mi 10 Lite modelleri için Android 11 dağıtımına başlandıXiaomi Mi 10 Lite modelleri için Android 11 dağıtımına başlandı
Xiaomi, mesajlaşma uygulaması MiTalk kapatılıyorXiaomi, mesajlaşma uygulaması MiTalk kapatılıyor

PAYLAŞ