Xiaomi Mi 10 Lite modelleri için Android 11 dağıtımına başlandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Lite modelleri için Android 11 dağıtımına başlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-19 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Xiaomi Mi Note 10 Lite, Android 11 güncellemesi ile alarak yenileniyor. MIUI 12 tabanlı olan güncelleme, akıllı cep telefona yeni yazılım dizaynı ve yeni özellikler kazandıracak. 

Çinli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, güncelleme ile ilgili olarak adeta Android rakiplerine der vermek üzere adım armaya devam ediyor. Diğer Android akıllı cep telefon üreticilerinin aksine ise Xiaomi, oldukça fazla model üretmesine rağmen telefonlarını güncel tutmak adına da çalışmalar yapıyor. Kullanıcılar özellikle de eski modellerin güncelleme almasından ve yeni özellikler sunulmasından da oldukça memnunlar. Şirketin yeni modelleri arasında yer alan Xiaomi Mi 10 Lite, Android 11 güncellemesi alıyor. Söz konusu telefon yeni özellikler, hata düzeltmeleri ve yeni güvenlik yaması kazanıyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!

Xiaomi Mi Note 10 Lite Android 11 güncellemesiyle yenileniyor

Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıcıları, şu günlerde cep telefonlarına gelen yeni bildirimlerden dolayı oldukça heyecanlılar. Kullanıcılar bir bildirimle gelecek olan Android 11 güncellemesini aldıklarının bilgisi verildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde tanıtımı yapılan MIUI 12.5 halen geliştirme ve beta aşamasında olduğu için söz konusu bu güncelleme, Android 11 tabanlı olan MIUI 12 şeklinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Telefonun performans, güvenlik gibi konularda geliştirmeler kazanması ve yeni özelliklerle şekillenmesi de bekleniyor. 

2.34 GB boyutunda olacak olan güncelleme, telefonlar microCD kart desteğine sahip olmadığı için 64 GB'lık modeli satın almış olan kullanıcılar için sorun yaşatabilir. Kullanıcıların güncelleme yapmadan önce telefonlarında yeteri kadar alan açmaları gerekir. Ülkemizde dahil olmak üzere satışı olan tüm modellerinin yeni güncelleme ile yenilenmesi bekleniyor. Xiaomi Mi Note 10 Lite‘ın Android 11 güncellemesini önümüzdeki günlerde dağıtılması bekleniyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite özellikleri

8nm Qualcomm Snapdragon 730G işlemci, Adreno 618 grafik işlem birimi, 6 GB LPDDR4X RAM, 6,47 inç FHD+ AMOLED ekran üzerine kurulan bu cihaz oldukça güçlüdür. 30W hızlı şarj desteğine sahip 5260 mAh batarya, 64, 8, 2 ve 5 MP çözünürlüğündeki dörtlü arka, 16 MP çözünürlüğündeki ön kamerayla oldukça kaliteli özellikle sahip olan orta segment telefon, ülkemizde 3600 TL fiyat etiketine sahiptir. Kutudan Android10 ile gelen Xiaomi Mi Note 10 Lite, Android 11 güncellemesini de çok yakında geliyor. 


Xiaomi Mi Note 10 Lite yakında satışa çıkıyorXiaomi Mi Note 10 Lite yakında satışa çıkıyor

PAYLAŞ