Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinde görüldü! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinde görüldü!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 17:59:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde adından sıklıkla bahsettiren Xiaomi’nin yeni amiral gemisi telefonları Mi 10 ve Mi 10 Pro tanıtımı için geri sayım başlamış durumda. Çin’de tanıtılması beklenen yeni akılları telefonların özellikleri ve tasarıma ait sızıntılar gelmeye devam ederken cihazların performans testleri ortaya çıktı.

Delikli ekran teknolojisiyle dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Mi 10’da deliğin ekranın sol köşesinde yer almasının tasarım açısından oldukça güçlü bir etki yarattığını söylemek mümkün. Arka panelinde dörtlü kamera kurulumuna sahip olan cihaz aynı zamanda yüksek çözünürlük özellikleriyle de oldukça dikkat çekiyor. 90 Hz yenilime hızına sahip 6.5 inçlik OLED ekranıyla oldukça yüksek grafik özelliklerine sahip olduğu tahmin edilen cihazın ana kamerası 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Ek olarak 20 Megapiksel, 12 Megapiksel ve 5 Megapiksel kamera sensörlerine sahip olan cihaz 4.500 mAH’lık batarya kapasitesi ve 40 W’luk kablolu, 30 W’luk kablosuz şarj desteğiyle de oldukça iddialıydı. Xiaomi Mi 10 Pro ise 120 Hz yenileme hızına sahip olan bir ekranla kullanıcılarına merhaba diyecek. Ana kamerası Mi 10 gibi 108 Megapiksel olan cihaz, 8 Megapiksel + 12 Megapiksel + 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan kamera sensörülerine sahip. Ancak Mi 10 Pro henüz performans testine tabi tutulmuş değil.  Peki yüksek performans özellikleriyle dikkat çeken Xiaomi Mi 10 performans testinde ne kadar başarılı oldu?

Xiaomi amiral gemisi akıllı telefonlarını artık kendi fabrikasında üretecekXiaomi amiral gemisi akıllı telefonlarını artık kendi fabrikasında üretecek

Xiaomi Mi 10 AnTuTu puanı

Cihazı tasarım ve özellik açısından detaylı bir şekilde ele aldığımızda ön tarafta çerçevelerin oldukça ince olması ve arka kameraların dikey bir şekilde konumlandırılmasının oldukça şık bir tasarım oluşturduğunu söylemek mümkün. Ekranın altına entegre parmak izi sensörüyle de başarılı olan cihaz yenileme hızı ve kamerasıyla kullanıcılarına yüksek performans sağlayacak.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklama

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemci yongasından olan Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinden 560217 puan aldı. Ancak cihazın yazılımsal açıdan şuanda piyasaya sürülecek konumda olmadığının altını çizmekte fayda var. Xiaomi Mi 10’nun yazılımsal geliştirme sürecinin hala devam ettiğini göz önünde bulundurarak cihazın piyasaya çıktığında performans testinden daha başarılı bir puan alabileceğini söylemek de mümkün. Yine de tamamen tamamlanmayan bir telefona göre başarılı sayılabilen Xiaomi Mi 10’nun piyasaya çıktıktan sonra performans testinde nasıl değişiklikler olacağını hep birlikte göreceğiz.
 


Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklamaXiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklama
Xiaomi güvenlik kameraları korkunç bir hata ile gündemdeXiaomi güvenlik kameraları korkunç bir hata ile gündemde

PAYLAŞ