Xiaomi Mi 10, 100W hızlı şarj ile şubat 2020'de gelebilir - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10, 100W hızlı şarj ile şubat 2020'de gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-02 12:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi, bu yılın adeta parlayan şirketleri arasında. Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi tarafından üretilen Mi 10 adlı modeli yine aynı gün tanıtımı yapılacak olan Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un Galaxy S11'in önüne geçecek gibi gözüküyor. 2020 yılına girmeye oldukça az bir gün kalması ile beraber, akıllı cep telefonu üreticileri yeni amiral gemileri ile ilgili bilgiler her geçen gün daha fazla olarak karşımıza çıkmaya başladı. Bu amiral gemilerinden en merak edilenleri ise şüphesiz Xiaomi Mi 10 adlı akıllı cihaz. Uzun zamandır teknoloji dünyasında adından söz ettiren ve çıkması da meraklanan beklenen Xiaomi Mi 10 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy S11 işlemcisi belli olduSamsung Galaxy S11 işlemcisi belli oldu

Mi 10, Galaxy S11 ile yarışacak

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Samsung ile yarışacak gibi gözüküyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi, adım adım parlayan akıllı cep telefonu üreticilerinden biri. 2020 yılında tanıtımı gerçekleştirilecek olan Samsung S11 ve Xiaomi Mi 10 satış oranları ile yarışacak gibi gözüküyor. Konu ile ilgili yeni elde edilen bilgilere göre şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı Xiaomi Mi 10, 2020 yılının şubat ayı içerisinde resmi olarak tanıtılacak. Xiaomi şirketinin en büyük rakiplerinden biri olan SAMSUNG'un amiral gemisi Galaxy S11'in de aynı tarih ile tanıtılacağı düşünülüyor, Xiaomi Mi 10 adlı modelin Snapdragon 865  işletim sistemi ile beraber raflarda yerini alacak ilk akıllı cep telefonu olması bekleniyor. 

Bu özelliğe ek olarak ise 100W hızlı şarj teknolojisine sahip olacak ilk Xiaomi modeli de yine Mi 10 olacağı tahmin ediliyor. Şöyle ki geçmişe dönük bilgilere baktığımızda şirket, 100W şarj desteği ile gelecek olan cihazlarının 2020 yılında karşımıza çıkacağını onaylamıştı. Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi'nin 100W hızlı şarj özelliğine sahip teknolojisi sayesinde cihaz, 4.000 mAh kapasiteli tamamen boş olan pil tam olarak 17 dakika içerisinde doldurulacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda Xiaomi Mi 10 adlı modelin, Galaxy S11 modeli yarışacağı düşünülen bir kamera teknolojisinin de yer alacağı düşünülüyor. Gelecek yıl Xiaomi'den çok daha ciddi işler başarmasını ve böylelikle rakiplerinden önde bir şekilde yılı kapatması bekleniyor. Dev şirket ile yarışan Xiomi'nin bu yarıştan başarı elde edip etmeyeceğini gelecek aylarda göreceğiz. 

 

 


Samsung Galaxy S11'in tasarımındaki büyük detaySamsung Galaxy S11'in tasarımındaki büyük detay
Sızdırılan Samsung Galaxy S11 test sonuçlarıSızdırılan Samsung Galaxy S11 test sonuçları

PAYLAŞ