Xiaomi kredi kartını tanıttı - Haberler - indir.com

Xiaomi kredi kartını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-15 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, GF Credit Card ve UnionPay ile yapmış olduğu iş ortaklığı ile beraber yeni Xiaomi GF Joint kredi kartını tanıttı. Xiaomi’nin sunacağı bu yeni kredi kartı, Xiaomi alışverişlerinde çeşitli avantajlar sunacak. Son dönemde özellikle teknoloji markalarının finans pazarına giriş yaptığını görüyoruz. Başlıca Apple sonrasında Huawei cephesinden bir kredi kartı girişimi gelmiş ve şimdi ise Xioami’den bu hamleyi görüyoruz. Söz konusu bu kredi kartları normalin aksine NFC ve akıllı kart gibi teknolojik sistemler ile geliştiriliyorlar. Geçtiğimiz aylarda Apple kendi ön ödemeli kartını duyurmuştu. ABD üzerinde aktif olan kart oldukça fazla ilgi gördü ve görmeye de devam ediyor. Şimdi ise Xiaomi tarafında GF ile UnionPay iş birliği ile üretilen yeni kredi kartı duyuruldu.

Xiaomi’den yeni kredi kartı tanıtıldı

Xiaomi tarafından iki yeni 120 Hz telefon geliyorXiaomi tarafından iki yeni 120 Hz telefon geliyor

Bu yeni kredi kartı Xiaomi’nin kullanıcılara yönelik ilk küçük ev elektroniği ödeme aracı olarak nitelendiriliyor. Kartın bir başka özelliğinde ise bu kart ile her ay üç defa 199 yuanlık bir alışveriş yapanlara her ay bir adet aynı bedelde ürün hediye edilecek. İlk gelen bilgilere göre ise kart özel bir meteryalden üretilecek. Kart üzerinde bilgiler lazer işlemesi ile yer alacak ve karta başvuru yapmak ise oldukça kolay olacak. Xiaomi akıllı telefonlarda yer alan Xiaomi Cüzdan uygulaması üzerinden karta başvuru yapılabilecek. Xiaomi telefon kullanıyorsanız ise Xiaomi Cüzdan hesabı üzerinden başvuru yapabileceksiniz.

Bu kart ile teknik olarak NFC özelliği olmayan cihazların da akıllı cüzdan kullanması mümkün olmuş olacak. Ancak bu durum ilk etapta Çin’de kullanılmaya başlanacak. Xiaomi bu yeni kart tanıtımını yapmak için ve müşteriler tarafından kullanılması için bazı kampanyalarda hazırladı. Bu noktada ilk üç ayda 99 yuanlık alışveriş yaparsanız 50 yuanlık bir Xiaomi indirim çeki kazanacaksınız. Bu durumda ödediğiniz miktarın %50 iadesi ile başka bir ürün alabileceğiniz anlamına geliyor. Bu kart ile birikim ve faiz hesapları da kullanabileceksiniz. Çeşitli uygulama ve şirketler ile ön ödemeli uygulamalar ile de uyumlu olarak kullanılabilecek. Kart şuan Çin’de aktif olacakken diğer ülkelerde ne zaman aktif olacağı bilinmiyor.


Redmi Note serisiyle büyük başarı yakalayan Xiaomi Türkiye açıklama yaptıRedmi Note serisiyle büyük başarı yakalayan Xiaomi Türkiye açıklama yaptı
Xiaomi'den Mi Note 10 Lite ve Note 9 için Türkiye açıklamasıXiaomi'den Mi Note 10 Lite ve Note 9 için Türkiye açıklaması

PAYLAŞ