Xiaomi katlanır telefonları doğruladı - Haberler - indir.com

Xiaomi katlanır telefonları doğruladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-18 14:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin Mi Mix Alpha modelinde sunmuş olduğu etkileyici tasarımdan sonra şimdi ise şirketin katlanabilir telefonu üzerinde çalışmalara başladığı biliniyor. Xiaomi’nin teknik olarak sahip olduğu Mi Mix Alpha modeli bulunsa da, şirketin üreteceği katlanabilir akıllı telefonlar yapı anlamında Mi Mix Alpha’dan daha farklı olacak. Xiaomi tarafından 2018’in ortalarında katlanabilir telefon için patent başvurusu yapılmıştı. Daha sonra bu patent 6 Aralık 2019 gününde onaylandı. Patentin sızdırılması ile beraber Xiaomi’nin yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun neye benzediği de ortaya çıkmış oldu.

Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefonu Geliyor

Xiaomi CEO’sundan hızlı şarj hakkında samimi açıklamaXiaomi CEO’sundan hızlı şarj hakkında samimi açıklama

Geçtiğimiz aylarda LG tarafından yayınlanan taşlan cihazlarda modellerin tablet benzerliği oldukça dikkat çekmişti. İki markanın karşılaştırılma durumunda ise Xiaomi’nin daha güçlü bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Henüz taslak çizimler olduğu için birçok değişime daha uğraması beklenen katlanabilir bu telefonlar, şuan bilinen tasarımlardan çok daha farklı olarak satışa sunulacak. Çizimlere göre arkadaki kamera modülü Mi Mix Alpha gibi bir kamera tasarımına benzer olacak. Çekme tırnağı ve yan çubuklar ise daha farklı olacak gibi duruyor. Modelin farklı duruşu ve işlevselliği ile oldukça ilginç bir konsept olduğunu görüyoruz.

Piyasada yer alması beklenen birçok akıllı telefonun patentleri onaylanmış durumunda. Ancak şirketlerin konu hakkında henüz bir süre daha lansmanlarını gerçekleştirmeyeceği düşünülüyor. Bakalım modeller sahip olacağı tasarımlar ile piyasada ne gibi işler başaracak göreceğiz.


Xiaomi Türkiye ilk Xiaomi Mi Note 10 paylaşımı ile şaşırttı!Xiaomi Türkiye ilk Xiaomi Mi Note 10 paylaşımı ile şaşırttı!
Xiaomi Mi 10 çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi 10 çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ