Xiaomi katlanabilir telefon ile gündemde - Haberler - indir.com

Xiaomi katlanabilir telefon ile gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-27 20:55:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknolojinin bir zamanına damga vuran şirketlerinden olan Motorola, geçtiğimiz günlerde 2000'li yıllarda ürettiği Razr modelinin modern versiyonunu tanıtmıştı. Xiaomi tarafından alınan patent, şirketin Motorola Razr modelini andıran bir tasarıma sahip olarak ortaya çıkacağını gösteriyor.

Xiaomi katlanabilir telefon ile gündemde

Xiaomi, 2019 yılının başlarında katlanabilir telefonunu tanıtmıştı. Fakat beklediği düzeyde bir ilgi göremeyince çalışmalarını askıya almak zorunda kalmıştı. Şirket,Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X modellerinin bazı sorunlar ile gündeme gelmesini fırsata çevirerek 360 derece ekrana sahip Mi Mix Alpha sürümünü tanıtmıştı.

Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi Band 3i özellikleriTanıtımı yapılan Xiaomi Mi Band 3i özellikleri

Firma 360 derece telefon hamlesinin ardından geçtiğimiz günlerde katlanabilir akıllı telefon için patent almıştı. Bu patent ile yetinmeyen şirket, daha farklı bir tasarım için bir patent başvurusunda daha bulundu. Şirketin 2020 yılında katlanabilir telefon çalışmalarına başlaması ve yıl sonunda da tanıtım yapması bekleniyor. 

Xiaomi katlanabilir telefon ile bizi neler bekliyor?

Şirket tarafından alınan patente göre cihazın dikey olarak katlanabileceği anlaşılıyor. Bu özellik ile Galaxy Fold ve Mate X modellerinin sahip olduğu tasarımın dışına çıkan cihaz, daha kullanılabilir bir hale gelecek gibi görünüyor. İç ve dış kısımlarında ekran bulunan cihaz 2 arka kameraya sahip olarak gelecek. Cihazın ön kısmında çeşitli işlevlere sahip sensörler ve özçekim kamerası bulunuyor. Dış ekranda saat, tarih, batarya bilgisi, ağ simgeleri gibi şeylerin yer alması bekleniyor.


Xiaomi’nin 100W hızlı şarj sistemi ne zaman satışa çıkacak?Xiaomi’nin 100W hızlı şarj sistemi ne zaman satışa çıkacak?

PAYLAŞ