Xiaomi Katlanabilir Modeli İki Kere Katlanacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Katlanabilir Modeli İki Kere Katlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2019 ile beraber birçok akıllı telefon üreticisinin katlanabilir yapıya sahip bir akıllı telefon modeli üretmesi bekleniyor. Başlıca olarak Güney Koreli marka Samsung’dan Galaxy Fold olarak bir katlanabilir telefon gelmesi bekleniyor. Sadece Samsung değil diğer telefon üreticilerinden olan Çinli dev Xiaomi’nin de bu yönde bir model sunması bekleniyor. Bugün ortaya çıkan bir videoya göre Xiaomi’nin katlanabilir ekranlı modelinin iki kere katlanabilir olması ile dikkat çekmesi bekleniyor. 2019 akıllı telefon trendlerinden birisi ise ön kameranın ekran arkasında gizlenmesi olacak. Bu kamera sistemini birçok akıllı telefon modelinde görecekken katlanabilir ekran teknolojisine sahip öne çıkan bazı teknolojiler de olacak. Yakın zamanda ise telefon devi Samsung tarafından bu katlanabilir yapıya sahip bir model tanıtılmıştı.

Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon

Xiaomi Mi 8 ve Redmi Note 7 karşılaştırmasıXiaomi Mi 8 ve Redmi Note 7 karşılaştırması

Sektörde baktığımız zaman Samsung’un katlanabilir ekranı ile ön plana çıkması beklenirken diğer yandan Çin merkezli markalarında bu yönlü çalışmaların olduğu biliniyor. Henüz piyasaya herhangi bir katlanabilir ekranlı model çıkmazken, 2019 yılında katlanabilir ekranlı modelini piyasaya süreceğini Samsung cephesi açıklamıştı. Katlanabilir ekosistemine Xiaomi cephesi de dahil olurken Weibo üzerinden ise küçük bir prototip videosu yayınlandı. Modelin iki kere katlanabilir olması dikkat çekerken LG, Huawei ve Samsung gibi modellerin katlanabilir modellerinde bir kere eğme üzerine kurulu bir sistem görüyoruz.

Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi

Xiaomi’nin konsept videosunda ise cihazın sol ve sağından katlanabilir olduğunu görüyoruz. Ancak modelin detayları henüz belli olmuş değil.


Xiaomi Redmi Note 6 Pro ve Redmi Note 7 KarşılaştırmasıXiaomi Redmi Note 6 Pro ve Redmi Note 7 Karşılaştırması
Xiaomi Redmi 5 Plus ve Redmi Note 7 KarşılaştırmasıXiaomi Redmi 5 Plus ve Redmi Note 7 Karşılaştırması
Xiaomi Afrika’ya çıkarma yapacakXiaomi Afrika’ya çıkarma yapacak

PAYLAŞ