Xiaomi Kamera Uygulamasında İlginç Özellik Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Kamera Uygulamasında İlginç Özellik Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-13 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin’in yükselmeye devam eden başarılı markalarından olan Xiaomi’nin pazarda birçok güçlü ve orta segment akıllı telefonunu görüyoruz. Şirket her cihazındaki kamera özelliklerine bir hayli dikkat ederken, bu noktada markanın yeni kamera teknolojileri üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Xiaomi akıllı telefon markaları arasında kamera gelişimi noktasında özel birime sahip şirketlerden birisi olarak biliniyor. Bu alana oldukça fazla önem veren marka bu kapsamda yeni özellikler ve teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Şirketin arayüz olarak tercih ettiği MIUI kamera uygulamasında ortaya çıkan bilgilere göre ultra geniş açı modu bizleri karşılıyor. Gözükenlere göre şirketin ultra geniş açıya sahip bir kameralı akıllı telefon ile yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor.

Xiaomi Yeni Kamera Teknolojileri

Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?

Ortaya çıkan bu detay ile beraber Xiaomi’nin ultra geniş açı moduna sahip bir kamera ile piyasaya çıkması bekleniyor. Diğer yandan şirketin sanal diyafram üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Özellikle kullanıcılar tarafından bir hayli istenilen sanal diyafram sayesinde arka plan bulanıklığı üzerinde oynama yapılabilecek. Diğer yandan güzellik modunun sadece yüz değil tüm vücudu kapsayacak şekilde bir yenilikle gelmesi düşünülüyor. Şirket kamera tarafında yapacağı bir başka yenilik olarak ise Live Music, Live Shot gibi özellikler olacak. Bu modların detayları henüz belli olmazken Xiaomi, kameralarının arayüz tarafında oldukça iyi hamleler yaparak bu alanda yükselişe geçmek istiyor.

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Bu özelliklerin ve yeni kamera modlarının söylentilere göre yakında çıkması beklenilen Xiaomi Redmi Pro 2 modeli ile beraber sunulması bekleniyor. 48 megapiksellik Sony IMX586 sensörü ile gelmesi beklenilen cihazın Samsung ISOCELL GM1 sensörünü de kullanması düşünülüyor. Üçlü veya çift arka kamer görmemiz beklenen bu yeni modelin diğer detayları henüz belli olmuş değil. Ancak sunulacak olan özellikler ile modelin bir amiral gemisi seviyesinde olması düşünülüyor.  


Xiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya ÇıktıXiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya Çıktı
Xiaomi, akıllı çamaşır makinesini tüm dünyaya duyurmak için hazırlanıyorXiaomi, akıllı çamaşır makinesini tüm dünyaya duyurmak için hazırlanıyor
Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

PAYLAŞ