Xiaomi kablosuz masa lambasını duyurdu - Haberler - indir.com

Xiaomi kablosuz masa lambasını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-17 07:32:43
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin'in ileri gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi, Hindistan pazarında yer almasının beşinci yılı olması sebebiyle yeni bir ürün üreteceğinin bilgisini verdi. Xiaomi şirketi tarafından duyurulan bu yeni ürün, şarj edilme özelliğine sahip olan bir masa lambasıdır. Gece çalışmaktan keyif alan kullanıcıların dikkatini çekecek olan bu ürün şarj etme özelliği sayesinde taşınabilirlik açısından da oldukça fonksiyonel olacak. Sadece tek bir şarj dolumu ile beraber 5 gün boyunca kullanılabilen bu masa lambası, tasarımı ile de dikkatleri üzerine toplayacak gibi gözüküyor. 

Teknoloji şirketi Xiaomi'nin şirketinin Hindistan pazarında yer almasının beşinci yılının kutlamaları için hazırlıklar yapan şirket, yıl dönümü sebebiyle yeni bir ürün üretme kararı verdiklerini duyurdu. Söz konusu bu ürün ise şarj etme özelliğine sahip olan özel tasarımlı bir masa lambası olacak. Oldukça şık bir tasarıma sahip olması beklenen bu özel masa lambası, özellikleri ile beraber de kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Xiaomi tarafından üretilecek olan bu yeni masa lambası, tek bir şarj dolumu ile 5 gün boyunca kablosuz bir şekilde kullanılacak. Söz konusu bu masa lambaları farklı renkler doğrultusunda üretilerek farklı tarzlara da hitap edecek. Kullanıcılar bu yeni Xiaomi masa lambası ile beraber yeni bir deneyim yaşamaya hazır olun. 

Xiaomi'den şarj edilebilir masa lambası

Hindistan pazarına girmesinin 5 yıl olmasını kutlamaya hazırlanan Xiaomi şirketi, bu başarısının şerefine yeni bir ürün üretmeye karar verdi. Şarj etme özelliği ve tasarımsal değişikliği ile dikkatleri üzerine toplayacak olan bu masa lambası, gece çalışmak konusunda istikrarlı olan kullanıcıların işine yarayacak. Şarj etme özelliği sayesinde taşıma açısından da oldukça kullanışlı özellikler ile gelecek olan bu masa lambasının her zevke hitap eden renkleri de olacak. 

Xiaomi Küresel Başkan Yardımcısı Manu Kumar Jain, söz konusu masa lambasının duyurusunu resmi Twitter hesabı üzerinden yaptı. Manu Kumar Jain tarafından yapılan paylaşımda, masa lambasının detaylı özelliklerini gösteren bir videoda bulunuyor. Bu bilgiler doğrultusunda söz konusu masa lambası hakkında bilgi edinmek mümkün olacak. Manu Kumar Jain'in Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ürün hakkında bilgi verecek düzeydedir. Söz konusu şarj etme özelliğine sahip olacak olan Xiaomi masa lambası 18 Temmuz itibariyle satışa sunulacak. Ürünün fiyat bilgisi hakkında şu an kesin bir bilgi söz konusu değildir. Gelecek günlerde ürünün fiyatı hakkında da bilgi edinmek mümkün olacak. Bu bilgilerin yanı sıra aynı zamanda şu an için ürünün hangi ülkelerde de satışa sunulacağı kesin olan bilgiler arasında değildir. Gelecek günlerde konu hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. 

 





PAYLAŞ