Xiaomi kablosuz kulaklıklar için aksesuar geliştiriyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi kablosuz kulaklıklar için aksesuar geliştiriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 11:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Son bir kaç yıldır piyasaya çıkardığı uygun fiyatlı ve son derece başarılı olan ürünleriyle ses getiren Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Neredeyse ürettiği her ürünle adından söze ettirmeyi başaran Xiaomi, bu kez de kablosuz kulaklık modelleri için yeni ürün patenti aldı. Şirket, kendi ürettiği kablosuz kulaklıklar için aksesuar üretiyor. Bu aksesuarın esas görevi de ters kablosuz şarj yöntemiyle kulaklıkları şarj etmek olacak. 

Kablosuz kulaklar için aksesuar geliyor

Xiaomi tarafından üretilen kablosuz kulakların daha da geliştirilmesi için şirket yeni bir aksesuar üreteceğinin bilgisini sundu. Bu yeni aksesuar için patent alındı. Şirketin patenti için başvuruda bulunduğu bu ilgi çekici ürün, söz konusu bu kablosuz kulaklıkların telefon üzerinden şarj edilmesini sağlayacak. Bunun sağlanması için de ters kablosuz şarj yöntemi kullanılacak. Çinli akıllı cihaz üreticisi Xaomi'nin yapmış olduğu bu patent başvurusunda kullanmış olduğu bir görsel söz konusudur. Xiaomi tarafından patenti alınan ve üretilecek olan bu aksesuar telefonun ters kablosuz özelliğinden faydalanarak kulaklıkların şarj olmasını sağlayacak. Patent başvurusunun yapıldığı ortaya çıkan ürün, yapı olarak kablosuz kulaklıkları şarj etme kutusuna oldukça benziyor. Söz konusu bu ürünün patenti için yapılan başvuru akıllara bir takım soru işaretlerini getiriyor. 

Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı hayranlık uyandırıyorXiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı hayranlık uyandırıyor

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi tarafından şu anda piyasada yer alan hiç bir akıllı cep telefonu ters kablosuz özelliğine sahip değildir. Bu neden şirketin yapmış olduğu söz konusu bu yeni patent başvurusu, aynı süre zarfında bu özellikle beraber gelecek olan bir telefon üzerinde çalışıldığı da iddia edilen bilgiler arasındadır. Geliştirilen bu kablosuz kulaklığın şarj olması için yeni akıllı cep telefonların da üretilmesi Xaomi'nin gelecek olan planları arasında yer alıyor. 

Bununla beraber diğer açıdan teknoloji şirketinin bu aksesuar için patent başvurusu yapması, ürünün kesin olarak kullanıcılara sunulacağı anlamına gelmiyor. Çinli akıllı cihaz üreticisinin daha önce de patentini aldığı ürünler oldu fakat bu ürünler piyasaya sürülmedi. Bu sıradışı ürünün de kullanıcıların beğenisine sunulup sunulmayacağı kesin olarak bilinen bir durum değildir. Her geçen gün daha da gelişen ve ürettiği ürünlerle dikkatleri üzerine Xiaomi, yakın zaman içerisinde farklı yeniliklerle gündeme gelebilir gibi gözüküyor. 

 


Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!
Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!
Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!

PAYLAŞ