Xiaomi imzalı POCO X3 detayları sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi imzalı POCO X3 detayları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-27 19:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli Xiaomi imzalı akıllı cep telefon modeli olan POCO F2 Pro'nun ardından firmadan yeni bir model müjdesi daha geldi. İşte söz konusu bu model POCO X3 görsel bilgisi sızdırıldı. POCO F2 Pro adlı akıllı cihazın yanı sıra yolda olan POCO X3, sürpriz bir Türkiye merkezli sızıntılar ile gündemde yerini aldı. Daha önce de PCC'den arka kısmı görüntülenen bu telefon MIUI Türkiye'nin kuvvetle muhtemel yerel kaynaklarından elde etmiş olduğu görsellere bakılacak olursa şık bir tasarım karşımıza çıkıyor. 

İnce çerçevelere sahip olan düz yapılı bu akıllı cihaz, ön kamera kısmında ufak bir ekran deliğine sahiptir. Cihazın arka kısmında ise ilk bakışta yuvarlak gibi duran bir kamera modlü yer alıyor. Bu kısımda ise dörtlü kamera kurulumu vardır. Konuyla ilgili olarak aktarıldığı kadarıyla gücünü Snapdragon 732 işlemci sisteminden alan POCO X3, 6,67 inç 120 Hz bir ekranla beraber kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Burada 120 Hz yenileme hızı çok güzel görünürken, modelin 33W hızlı şarj destekli 5.160 mAh pili bulunuyor. Selfie kamerası 20 megapiksel olan cihazın, arkadaki ana kamerası 64 megapiksel çözünürlükte. Halen bazı detayları gizemini koruyan dikkat çekici X3, şimdilik iki farklı renkte karşımıza çıkıyor. Fiyatı sızdırılmayan telefonun buna karşın oldukça uygun olması bekleniyor. 

POCO F2 Pro Türkiye tanıtım tarihi netleştiPOCO F2 Pro Türkiye tanıtım tarihi netleşti

POCO X3 modelinin yanına dahil olacağı POCO F2 Pro detayları

POCO F2 Pro adlı akıllı cihaz gücünü LiquidCool 2.0 teknolojisiyle soğutulan 7 nm Snapdragon 865 işlemciden alırken cihaz, 6,67 inç 2400×1800 piksel 60 Hz HDR10+ AMOLED ekran üstüne kuruluyor. 33W hızlı şarj destekli 4.700 mAh pil ile karşımıza çıkan cihaz için 6 GB / 8 GB RAM + 128 GB / 256 GB depolama seçenekleri sunuluyor. Modelin arkasındaki yuvarlak formlu modülde dörtlü kamera yer alıyor. Burada 64 megapiksel (Sony IMX686) ana kamera + 13 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik + 5 megapiksel telefoto makro kameraları bizleri karşılıyor.  Hem teknik özellikleri hem de tasarım olarak oldukça dikkat çekici olan POCO F2 Pro, daha şimdiden teknoloji severlerin merak konusu olmayı başardı. 


Xiaomi POCO F2 Pro Türkiye lansmanı yapıldıXiaomi POCO F2 Pro Türkiye lansmanı yapıldı
Xiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktıXiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktı
Resmi olarak tanıtıldı Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtıldı Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ