Xiaomi İçin Beklenen Oreo Güncellemesi Geldi - Haberler - indir.com

Xiaomi İçin Beklenen Oreo Güncellemesi Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-12 18:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi'nin akıllı telefon modelleri için bir süredir yeni bir sürüm güncellemesi bekleniyordu. Nitekim beklenen oldu ve Xiaomi mi 5, Mi Note 2 ve Mi Mix modelleri için söz konusu Android Oreo güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Çinli üretici cephesinden birbirinden iddialı orta segment ve amiral gemisi modelleri görmeye devam ederken diğer yandan ise şirketin kullanıcı dostu ve yazılımsal desteği gelmeye devam ediyor. Güncellemeler noktasında ufak bir gecikme yaşayan şirket bir süre beklemenin ardından nihayet Android Oreo güncellemesini indirilebilir olarak yayınladı.

Xiaomi Mi 5, Mi Note 2 ve Mi Mix modelleri için sunulan Oreo güncellemesinin kademeli olarak dağıtılmaya başlanması bekleniyor. Bu söz konusu modeller için güncellemenin gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat kapalı beta süreçleri devam ederken güncellemelerin tarihine dair bir bilgi yer almıyordu. Kapalı beta süreci tamamlanan sürüm direkt bir şekilde kullanıcılara eriştirilmeye başlandı ve OTA üzerinden gelecek olan güncellemenin kullanıcılar tarafından indirilebilir olması bekleniyor. Telefon üzerinden yapılacak manuel güncelleme kontrolü ile bu işlem gerçekleştirilmiş olacak.

Mi 5, Mi Note 2 ve Mi Mix modellerinden birisinin kullanıcısı iseniz, sizlerde ayarlar kısmına erişerek oradan 'güncellemeleri denetle' diyerek kontrol sağlanabilmektedir. Bu üç cihaz için gelen yeni güncellemenin modeller için gelen son büyük güncelleme olduğu ifade ediliyor. Cihazlar artık Oreo sürüm güncellemesinden sonra sadece MIUI arayüz tabanlı bazı güncellemeler alabilecekler.





PAYLAŞ