Xiaomi hızlı şarjda rekor kıracak teknolojisini yarın tanıtacak - Haberler - indir.com

Xiaomi hızlı şarjda rekor kıracak teknolojisini yarın tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-31 09:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Yeni tanıtacağı şarj teknolojisi ile devrim yaratmayı hedefleyen Xiaomi, yarın büyük bir tanıtım gerçekleştirecek.

Çin merkezli teknoloji markası Xiaomi, yarın yapacağı özel tanıtım için bugün önemli bir paylaşımda bulundu. Kablosuz teknoloji üzerine yeni bir şarj teknolojisini geliştiren Xiaomi tanıtım için bugün yaptığı paylaşım ile büyük bir merak uyandırdı.

Xiaomi Redmi Note 8, 2021 tanıtıldıXiaomi Redmi Note 8, 2021 tanıtıldı

Xiaomi yenilikleriyle dikkat çekiyor!

Çin dışında Avrupa ve ABD pazarında oldukça etkileyici sonuçlar almayı başaran Xiaomi, özel teknolojileri ile pek çok teknoloji devini bu konuda geride bırakmayı başardı. Bugün Twitter üzerinden yapılan yeni bir paylaşımda ise Xiaomi tarafından geliştirilen özel bir şarj teknolojisinin yarın tanıtılacağı belirtildi. Yapılan bu paylaşım ile birlikte gözler yarınki tanıtıma çevrilirken, tanıtımda şirket tarafından geliştirilmiş Xiaomi Hyper Charge adı verilen yeni bir teknolojinin duyurulacağı öğrenildi.

Xiaomi yeni teknolojisiyle devrim yaratabilir

Yeni teknoloji ile ilgili yapılan ilk değerlendirmelerde mevcut teknolojinin yeni bir dönem başlatabileceği belirtildi. “Herkes için yenilik” başlığı altında yapılan bu paylaşımda, 200 W destekli bir hızlı şarj teknolojinin duyurulması sürpriz olmayacak. Zira daha önce de marka ile ilgili gündeme gelen haberlerde 200 W destekli ve hızlı şarj ihtiyacını karşılayan cihazlar üzerinde çalışmaların yapıldığı duyulmuştu. Marka tarafından bu konuda herhangi resmi açıklama yapılmamış olsa da geçtiğimiz yıl aynı dönemlerde 80 W hızlı şarj teknolojisi tanıtılmış ve bu teknoloji markanın uzun bir dönem konuşulmasını sağlamıştı. 

Yarın yapılacak tanıtımda yeni bir amiral gemisi gelebilir mi? 

Şirket tarafından yapılan paylaşımların ardından teknoloji dünyasının en çok konuştuğu konulardan bir tanesi yarınki tanıtımda nasıl bir teknolojiye yer verileceği oldu. Yapılan tahminler ve uzmanlar tarafından sosyal ağlarda yapılan paylaşımlarda 200 W hızlı şarj destekli, 80 W kablosuz hızlı şarj özelliği bulunan yeni bir telefonun tanıtılabileceği öne sürüldü. Bu bakımdan pek çok farklı şekilde geçebilecek olan tanıtım yarın tüm gözlerin markanın üzerinde olmasını sağlayacak. Özellikle hızlı şarj destekli yeni bir amiral gemisinin duyurulacak olması, kuşkusuz yeni modelin daha fazla dikkat çekmesini ve satış yapmasını sağlayacak.

Yapılan paylaşım ise şöyle;





PAYLAŞ