Xiaomi hava soğutmalı kablosuz şarj istasyonu duyurdu - Haberler - indir.com

Xiaomi hava soğutmalı kablosuz şarj istasyonu duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-25 20:04:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi tarafından tanıtımı yapılan yine kablosuz şarj istasyonu oldukça dikkat çekti. işte hava soğutmalı yeni şarj istasyonu ile ilgili ilk detaylar.

Kablosuz şarj konusunda hemen hemen her marka önemli çalışmalara imza atıyor. Son gelen bilgilerde ise Xiaomi tarafından üretilen 30W seviyesindeki kablosuz şarj istasyonu oldukça dikkat çekici.

Kablosuz Şarj İstasyonu Bandstand Tanıtıldı - CES 2015Kablosuz Şarj İstasyonu Bandstand Tanıtıldı - CES 2015

Xiaomi’den dikkat çekici 30W kablosuz şarj atağı!

Şu anda piyasada 30w kablosuz şarj destekleyen telefon sayısı çok az olmasına karşın gelecekte yaygın bir şekilde kullanılacak olan bu teknoloji için Xiaomi şimdiden özel ürün geliştirmeyi başardı. 30w kablosuz şarj istasyonu ile ilgili tanıtımlar yapan marka, oldukça iddialı bir şekilde hazırladığı bu telefon istasyonu ile hızlı bir şekilde şarj imkanı sağlıyor.

Samsung'un Yeni Kablosuz Kulaklığı Galaxy Buds Gözüktü

Dikey bir tasarımın tercih edildiği şarj istasyonunda, bu dikey tasarımın getirdiği avantajlar da oldukça dikkat çekici. Kullanıcılar, bir masa üzerinde dahi kolaylıkla yer verebileceği bu istasyon sayesinde telefonlarını da kesintisiz bir şekilde kullanabilecek ve bildirimlerini kontrol edilebilecek.

Üst standartlarda olduğu için sadece Xiaomi marka telefonlar için değil, diğer markaların telefonları da kablosuz şarj desteklediği süre boyunca bu istasyonda şarj edilebilecek. bu bakımdan sadece kendi ürünleri için değil, kablosuz şarjı destekleyen telefon sahiplerine yönelik önemli bir ürün geliştiren Xiaomi, yüksek satış rakamlarına ulaşabilecek potansiyelde.

Xiaomi kablosuz şarj istasyonu teknik özellikleri ve fiyatı

Sessiz ve hava soğutmalı sistemi sayesinde güvenliğin de ön plana alındığı şarj istasyonu, böylece kişilerin tehlikesiz bir şekilde telefonlarını şarj etmesini sağlayacak. Üstelik 28 Dolar gibi ekonomik bir etiket fiyatına sahip olması, bu aşamada kullanıcılar için bir fırsat yaratıyor.

P30 kablosuz şarj kılıfı Huawei tarafından tanıtıldı



PAYLAŞ