Xiaomi, gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığa hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Xiaomi, gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığa hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-10 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Ürün çeşitliliği oldukça geniş olan başarılı firmalardan Xiaomi, resmi bir duyuruda bulundu. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Xiaomi'den yeni bir kablosuz kulaklık geliyor. Şirket, 12 Mayıs tarihinde sayfa içerisinde gördüğünüz kablosuz kulaklık modelinin üzerindeki perdeler kalkacak. Kulak içi şekilde tasarlanan bir kablosuz kulaklık olarak gelen bu ürün olası adıyla "Xiaomi Noise Canceling Headphones Pro" şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Şu an için tek bir renk olarak görüntülenen modelin, gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı ve bu konu hakkında iddialı özelliklerle geleceği aktarılıyor. Burada şu an için ANC ibaresi bulunmuyor. Üst seviye özelliklere sahip olacak gibi gözüken bu model, Mi Air 2 Pro'nun devamı niteliğinde bir ürün olarak tasarlandığının bilgisi veriliyor. 

Model Mi Air 2 Pro’ye göre daha yuvarlak hatlı tasarlanmış gibi gözüküyor. Şu an için herhangi bir detayı belirtilmeyen bu yeni kulaklığın, çıkmasının ardından resmi olarak Türkiye pazarında da sunulması bekleniyor. Şirketin Türkiye'de resmi olarak satışa sunulduğu çok sayıda kablosuz kulaklık vardır. 

Xiaomi Mi Band 6'nın satış rakamları açıklandıXiaomi Mi Band 6'nın satış rakamları açıklandı

Xiaomi kulaklıkları oldukça popülerdir

Bilindiği üzere Xiaomi'nin bu konu ile ilgili oldukça farklı seçenekleri vardır. Firmanın bu alanda son derece popüler olmasının arkasında elbette ki uygun fiyat etiketleri vardır. Şirket herkesin ulaşabileceği kablosuz kulaklık üretiyor. Bu sayede de dünya genelinde hemen her yerde satışı yapılıyor. Bu arada Xiaomi'nin Redmi markası altında satışa sunduğu çok daha uygun seçenekler vardır. 

 


Xiaomi telefonların RAM miktarı artırılabilecekXiaomi telefonların RAM miktarı artırılabilecek
Uygun fiyatlı en iyi Xiaomi telefonlarıUygun fiyatlı en iyi Xiaomi telefonları
Xiaomi yeni cihazında Android hizmetlerini kullanmayacakXiaomi yeni cihazında Android hizmetlerini kullanmayacak

PAYLAŞ