Xiaomi, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi! - Haberler - indir.com

Xiaomi, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-31 08:08:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kısa sürede dünyanın en popüler teknoloji şirketleri arasına girmeyi başaran Xiaomi, Amerika Birleşik Devletleri’nde oldukça ilginç bir projeye imza atarak Guinness rekorlar kitabına girdi!

Ürettiği akıllı telefonlarıyla adından sık sık gündeme gelen Xiaomi bu kez kırdığı rekorla gündemde. Pazarlama konusunda sürekli yeni fikirler geliştiren şirket bu kez oldukça ilgi çekici bir fikir üretti. New York’ta düzenlenen “Dünya Ticaret Merkezi”ndeki projesiyle kutu açılımıyla “Guinness Rekorlar Kitabı”na girmeyi başaran şirket 703 kişiyle birlikte “En büyük eş zamanlı kutu açma” rekoruna imza atmayı başardı.

Android 10 alacak Xiaomi modelleriAndroid 10 alacak Xiaomi modelleri

Daha öncesinde 643 olan rekor sayısını geride bırakmayı başaran şirket aynı alanda toplanan 703 kişiyle birlikte eş zamanlı kutu açılımına imza attı. 703 kişiden oluşan toplulukta herkesin akıllı telefon kutusuna sahip olmadığının da altını çizmekte fayda var. 703 kişi kutu içerisinde ne olduğunu bilmeden gerçekleştirdiği açılımda telefonun yanı sıra birçok aksesuar kutulardan çıkarıldı.

Xiaomi rekora doymuyor!

Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı

Bu arada Xiaomi’nin daha öncesinde Hindistan’da eş zamanlı 500 Mi Store açarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdiğini de hatırlatalım. Bunun yanı sıra şirket dünyanın en büyük telefon puzzlenı da üreterek bu alanda da bir rekor elde etmişti. Dev bir Mi logosuyla da Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran şirket 703 kişiyle birlikte yaptığı kutu açılımıyla yeni bir rekor elde etmiş oldu. Rekorları ve destek verdiği ürün gamlarıyla 2020 senesinde de adından sıkça söz ettirecek gibi duran Xiaomi ile ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Xiaomi modelleri için dikkat çekici yılbaşı indirimi başladı!Xiaomi modelleri için dikkat çekici yılbaşı indirimi başladı!
Xiaomi Mi Note 10 özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi Note 10 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ