Xiaomi Galaxy Z Flip'e rakip bir model piyasaya sürebilir - Haberler - indir.com

Xiaomi Galaxy Z Flip'e rakip bir model piyasaya sürebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-22 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından tasarlanan yeni nesil katlanabilir akıllı cep telefonu Galaxy Z Flip, yakın zaman içerisinde Xiaomi tarafından gelecek benzer bir model ile rekabet içerisine girebilir. Yapılan son indirimlerle beraber 12.499 TL'ye satın alınabilir hale gelen Samsung Galaxy Z Flip, pazarda ise karşısında Motorola Razr yer alıyor. Rakibini önemli ölçüde geride bırakmaya çalışan bu cihaz, yukarıda da belirttiğimiz üzere yakın zaman içerisinde Xiaomi imzalı bir model ile karşı karşıya gelebilir. 

Yılın son aylarına doğru geleceği aktarılan Xiaomi'nin ilk dikey katlanabilir akıllı cep telefonunun henüz ne gibi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacağı ve tasarımının nasıl olacağı bilinen bir durum değildir. Şuana kadar piyasaya gerçek bir katlanabilir telefonla çıkmayan teknoloji devi Xiaomi, ilk çıkışı beklendiği üzere Samsung Galaxy Fold ya da Huawei Mate X gibi değil Galaxy Z Flip gibi yapacak olmasıyla şaşırtıyor. Şirketin bu cihazdan önce başka bir katlanabilir tanıtması ise pek beklenmiyor. 

DC Comics ve Samsung ortaklığında tasarlanan Galaxy Z Flip tanıtıldı!DC Comics ve Samsung ortaklığında tasarlanan Galaxy Z Flip tanıtıldı!

Samsung Galaxy Z Flip hakkında Xiaomi'nin örnek alabileceği özellikler

Galaxy Z Flip, 6,7 inç 2636×1080 piksel dinamik AMOLED ekran üzerine kuruludur. Söz konusu akıllı cihaz gücünü Snapdragon 855 Plus ile 8 GB RAM dahili depolama alanına sahip olarak geliyor. Bununla beraber microSD ile cihazın hafızasının artırılmasına izin verilmiyor. Cihazın arka kısmında 12 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 12 megapiksel F1.8 geniş açı olmak üzere çiftli kamera, önünde ise 10 megapiksel F2.4 selfie kamerası taşıyan katlanabilir telefonun, dışındaki AMOLED bilgi ekranı 1,05 inç boyutunda. Galaxy Z Flip'in bataryası ise 3.300 mAh olup, cihaz bununla beraber 15W hızlı şarj özelliğinin yanında 9W kablosuz şarj özelliğine sahiptir. Hem tasarım özellikleri hem de donanımsal özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan söz konusu bu akıllı cihazın özellikleri örnek alınacak gibi görünüyor. 

 


Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!
Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip özellikleri ve Türkiye fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip özellikleri ve Türkiye fiyatı
Yeni tanıtılan Galaxy Z Flip'in satış başarısı!Yeni tanıtılan Galaxy Z Flip'in satış başarısı!

PAYLAŞ