Xiaomi, En Hızlı Telefonlar Nisan Ayı Listesine Damga Vurdu - Haberler - indir.com

Xiaomi, En Hızlı Telefonlar Nisan Ayı Listesine Damga Vurdu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-07 18:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihazların karşılaştırmasını yaparak doğru sonuçlar elde etmeye yönelik testler yapması ile bilinene AnTuTu tarafından belirlenen Nisan ayının en hızlı Android akıllı cihazlar sıralamasında Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, söz konusu listenin ilk üç sırasında yerini alarak önemli bir başarıya imza attığını kanıtladı. Son zamanlarda oldukça büyük bir ilerleme kat eden ve rakiplerinin karşısında büyük başarılar elde eden şirket, ürettiği her ürün ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Akıllı cihaz sektörüne göz attığımızda bu yıl son derece hareketli bir süreç geçirdik. Süreci etkileyen en önemli büyük şirketler ise, Samsung, Huawei, Apple ve Xiaomi olarak devam ediyor. Listenin devamında ise daha birçok isim yer alıyor. Her şirket ürettiği akıllı cihaz ile kullanıcıların dikkatini çekerken aynı zamanda kendi başarılarını da artırıyor. 

AnTuTu tarafında hazırlanan Nisan ayının en hızlı akıllı cihazları listesinde ilk sırayı Xiaomi Mi 9 Explorer alırken, listenin ikinci sırasında Vanilla Mi 9 ve üçüncü sırada ise Black Shark 2 adlı oyun telefonu alıyor. Xiaomi bu kadar önemli bir listede ilk üçe girerek akıllı cihazlarının başarısını herkese kanıtlamış oldu. Her adımda bir üst seviyeye çıkmayı başaran Çinli şirket Xiaomi, ürettiği her akıllı cihaz ile dikkatleri üzerine topluyor ve bununla beraber aynı zamanda sektörde de adım adım yükselmeye devam ediyor. Üretilen ürünler gerek tasarım gere özellikler itibariyle son derece güçlü olup kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Listenin ilk üç sırasında yer alan tüm akıllı cihazlar gücünü Snapdragon 855 işlemci sisteminden almaktadır. Gelişen teknoloji takiben üretilen bu akıllı cihaz otun oynamayı seven kullanıcılar için de akla ilk gelen cihazlar olmayı başarıyor. 

Xiaomi ilk üçte

Xiaomi bu başarısını geçtiğimiz ayın listesinde lider olan Meizu 16s'in elinden adlı. Ayrıca söz konusu bu listenin içerisinde aynı zamanda ZTE Axon 10 Pro 5G'nin de yer alamadığını belirtmekte fayda vardır. Çünkü söz konusu bu akıllı cihaz 380.000'lik bir skor elde etmiş olup başarısını herkese gösterdi. Oppo Reno 10x zoom, Lenovo Z6 Pro, nubia Red Magic 3 modelli akıllı cihazlar ve Axon Mayıs ayı itibariyle kullanıcılarına sunulacak. Bu sebepten dolayı söz konusu bu akıllı cihazlar Nisan ayı listesinde yer almadı fakat bir sonraki ayın AnTuTu listesinde birkaç yeni isim ile karşı karşıya geleceğiz gibi gözüküyor. 

AnTuTu tarafından hazırlanan en hızlı akıllı cihazlar listesinin ilk 20 ismine baktığımız taktirde, tamamen oyun için özel olarak üretilen bazı akıllı cihazların da listede yer aldığını görüyoruz. Bu oyun telefonları arasında vivo İQOO ve İQOO Monster modeli, ZTE nubia Red magic Mars, Snapdragon 845 işlemci sistemi ile tasarlanmıştır ve Honor View 20 ise yüksek performans modunda çalışan Kirin 980 işlemci sistemi doğrultusunda gelmektedir. Ayrıca bunun yanı sıra Samsung’un Galaxy S10 ve S10+ amiral gemileri de oyun için özel olarak üretilmiş akıllı cihaz olarak satılmasa da ilk 10 listesinde yer almayı başarmıştır. 





PAYLAŞ