Xiaomi, dosya temizleme uygulaması Cleaner Lite'ı Yayınladı - Haberler - indir.com

Xiaomi, dosya temizleme uygulaması Cleaner Lite'ı Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-17 11:26:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin modellerinde dahili olarak sunmuş olduğu özellikleri Google Play Store’da yayınladığı biliniyor. Şirket bu sayede uygulamaların diğer Android akıllı telefon kullanıcıları için de sunmuş olurken, şimdi ise Xiaomi Cleaner Lite uygulamasını Play Store’da yayınladı. Dünya genelinde en popüler Android arayüzlerinden birisi olan Xiaomi MIUI, dünya çapında 300 milyondan fazla kullanıcıya sahip durumda. Arayüzü daha yetenekli kılmak adına bu arayüze uygun Mi Dosya Yöneticisi, ShareMe gibi birçok Xiaomi’ye özgü uygulama bulunuyor. Android One’nın sunulması ile beraber ise Xiaomi bu uygulamalarını Google Play Store’da yayınlamaya başladı.

Xiaomi Cleaner Lite Uygulaması Yayınlandı

Xiaomi Redmi'nin ilk televizyonu 15 dakikada 15.000'den fazla sattıXiaomi Redmi'nin ilk televizyonu 15 dakikada 15.000'den fazla sattı

Baktığımız zaman şirket bu zamana kadar Mi Remote, App Vault, Mi Dosya Yöneticisi, ShareMe, Mini Browser ve Mint Launcher gibi uygulamalarını Google Play Store’da yayınlamıştı. Son eklenen yeni uygulama ise Mi Klavye olmuştu. Yeni konulan uygulama ise Cleaner Lite uygulaması oldu. Erken erişim ile tüm Android kullanıcıları tarafından kullanılabilir olan bu uygulama ile cihazınızda yer açabiliyorsunuz. Uygulamaya gerekli izinleri verdikten sonra uygulama ile dosya temizliğinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Oldukça sade ve basit bir arayüze sahip olan bu dosya temizlik uygulaması Cleaner Lite ile önbellek dosyaları, eski dosyalar, APK dosyaları gibi çerez içeriklerini kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ancak uygulamayı kullanmadan önce Xiaomi’nin kişisel verilerinizi şirketin gizlilik politikalarına göre toplayıp analiz edeceğini onaylamanız gerekiyor.


Xiaomi, Android 10 için ilk tarihi açıkladı!Xiaomi, Android 10 için ilk tarihi açıkladı!
Xiaomi Mi 9 Lite özellikleriXiaomi Mi 9 Lite özellikleri

PAYLAŞ