Xiaomi Device Control ile Xiaomi telefonlar bilgisayardan yönetilebiliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Device Control ile Xiaomi telefonlar bilgisayardan yönetilebiliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-27 08:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Samsung ve Huawei markalarının ardından, Windows 10 bilgisayarlar ile telefonlar arasında bağ kuracak bir diğer isim de Xiaomi oldu.

Akıllı telefon pazarının en büyük dördüncü ismi Xiaomi, Device Control uygulaması ile gündemde. Şimdilik MIUI 12 betasında yeni amiral gemisi Mi 10 Ultra özelinde çalışan uygulama, kişilerin Xiaomi telefonlarını Windows bilgisayarlar üzerinden kontrol etmesine / yönetmesine imkan tanıyor. Bu da son derece kullanışlı görünüyor. PC ile akıllı telefon arasında Wi-Fi üzerinden bağlantı kuran Device Control uygulaması, aktarıldığı kadarı ile cihazlar arasında zahmetsiz bir şekilde dosya transferine de izin veriyor. Birden fazla pencereye destek sağladığı da aktarılan altyapının herkes için çıkacağı bilinmiyor. Özelliğin şu an yalızca Mi Notebook Pro 15 2020 dizüstü modeli ile kullanılabildiği aktarılıyor. Fakat bunun ilerleyen dönemde mutlaka ciddi bir şekilde genişlemesi bekleniyor.

Androidsiz ilk Huawei telefon yıl sonundan önce piyasada olacakAndroidsiz ilk Huawei telefon yıl sonundan önce piyasada olacak

Xiaomi hamlesi güzel görünürken, bu altyapıda son adım Samsung’dan gelmişti

Windows 10 bilgisayarlar için buradan, Android için ise buradan indirebileceğiniz Telefonunuz (Your Phone) uygulaması, geçtiğimiz hafta ilk olarak Galaxy Note 20 cihazların tanıtıldığı Unpacked 2020 kapsamında gösterilen güzel bir imkan kazandı. Microsoft ve Samsung kurdukları ortaklık ile Android uygulamalarını Windows 10 içerisine dahil etti. Bu altyapı şimdilik yalnızca Galaxy S9, Galaxy S20 serisine destek veriyor. Galaxy Note 20 cihazların yeni imkandan en erken yıl sonunda yararlanabileceği gelen bilgiler arasında yerini alıyor. 

 



PAYLAŞ