Xiaomi Color Watch 2 özellikleri netleşmeye başladı - Haberler - indir.com

Xiaomi Color Watch 2 özellikleri netleşmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-20 13:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin Watch Color 2 akıllı saat modeli için ilk resmi detaylar ortaya çıkmaya başladı. Xiaomi Watch Color şirketin uzun bir süre önce tanıtmış olduğu ve geçte olsa, Türkiye pazarına satılan bir akıllı saat modeli olarak karşımıza çıkıyor. Bu modelin yeni versiyonu olarak Xiaomi Watch Color 2 için ise şirketin resmi paylaşımları yapılmaya başlandı. Yapılan ilk paylaşıma göre saat yine yuvarlak bir tasarıma sahip olarak geliyor. Yan tarafta iki adet fiziksel butonu bulunan bu akıllı saat, paylaşılan görselden gözükeceği üzere SpO2 sensörüne de sahip olarak gelecek. Bu sayede akıllı saat ile kandaki oksijen derecesi ölçülebilecek. Bu özelliğin ise bir süredir Huawei akıllı saatlerde ve Apple’ın Watch Series 6 modelinde yer aldığını belirtelim.

Xiaomi Watch Color 2 geliyor

Xiaomi Redmi 9c ve Redmi 9A Türkiye’de satışa çıktıXiaomi Redmi 9c ve Redmi 9A Türkiye’de satışa çıktı

Şirketin bu modelin ilk versiyonu olan Xiaomi Watch Color cihazının özelliklerini hatırlayacak olursak ise modelde 1.39 inç büyüklüğünde 454x454 piksel renkli bir AMOLED ekran yer alıyordu. Yeni detaylara göre Mi Watch gibi cihazlar için şirket MIUI arayüzü geliştirmeye devam ediyor. Sağlam bir yazılım altyapısına sahip olan Watch Color, hanesinde 420 mAh’lik pil ile geliyor. Bu pil ile 14 günlük bir kullanım ömrü sunan cihazda suya karşı dayanıklılıkta bulunuyor. Birçok farklı spor dalında detaylı aktivite takibi yapılabilen ve kayış değişimi de sunan Watch Color modelinin arkasında optik bir nabız sensörü de bulunuyor.

Bluetooth 5.0 LE, NFC ve GPS+GLOSS gibi donanımlara da sahip olduğunu belirtelim. Bakalım yeni nesil Color Watch 2 modelinde önceki versiyona göre ne gibi yenilikler ve yeni teknolojiler olacak tanıtım ile beraber görmüş olacağız. Şuan için saate dair bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Xiaomi Mi 11 hakkında sızıntılarXiaomi Mi 11 hakkında sızıntılar
Xiaomi'nin 80W kablosuz hızlı şarj teknolojisi tanıtıldıXiaomi'nin 80W kablosuz hızlı şarj teknolojisi tanıtıldı

PAYLAŞ