Xiaomi çok yüksek ses kalitesi sunun yeni kulaklığı ile gündemde - Haberler - indir.com

Xiaomi çok yüksek ses kalitesi sunun yeni kulaklığı ile gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-22 20:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji şirketi Xiaomi, sadece akıllı telefon modelleri ile değil diğer ürün model yelpazeleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise ürün gamına yeni bir kulaklık modeli daha kazandıran şirket, bu yeni kulaklık modeli ile yüksek ses kalitesiyle ön plana çıkmayı hedefliyor. Şirket yeni ürünleri üzerinde tüm hızıyla geliştirmelerini sürdürürken, kullanıcıların karşısına şimdi ise HiFi Hybrid Flagship Earphones adlı bir model ile çıkıyor. Kulak içi yapıya sahip bu model yüksek bir yalıtım imkanı sunarken, ayrıca çoklu sürücü sistemi sayesinde çok yüksek bir ses kalitesini vadediyor. Her bir kulaklık için 2 adet dinamik ve 2 adet dengeli armatür kullanılan bu model çoklu sürücü sayesinde çok yüksek ve düşük frekansları en zengin bir şekilde sunabiliyor.

Xioami’den Yeni İddialı Kulaklık Modeli

Xiaomi Redmi Note 8 Pro paylaşımıyla pil ömrü iddiasını gösterdiXiaomi Redmi Note 8 Pro paylaşımıyla pil ömrü iddiasını gösterdi

Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilen bu model kullanılan malzeme sayesinde ses bozulmaları ve kalite kayıplarının önüne geçiyor. Diğer yandan kablosuz kullanımda bluetooth aparatına ihtiyaç duyulurken, bu aparat bir DAC görevi de görüyor. Hi-Res SBC, AAC ve LDAC desteklerine sahip olan bu model kablolu bağlantı tarafında ise 3.5 mm ile USB kabloları üzerinden kullanılabiliyor.

Bu yeni üst seviye kulaklık 10 Kasım tarihi ile beraber Çin’de satışa sunulacakken, modelin başlangıç fiyatının 169 dolar seviyesinde olması bekleniyor. Bu fiyat odyofil seviyesinde bir kaliteye göre oldukça uygun gözükürken, ilerleyen dönemde modelin Türkiye pazarında da satışta olması bekleniyor.


108 megapiksel kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro’nun fiyatı açıklandı108 megapiksel kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro’nun fiyatı açıklandı
Xiaomi 5G modelleri kendisinden söz ettirecekXiaomi 5G modelleri kendisinden söz ettirecek

PAYLAŞ