Xiaomi Cihazlara MIUI 10 ile karanlık mod geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Cihazlara MIUI 10 ile karanlık mod geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 16:35:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji devi Xiaomi, kullanıcıların istekleri doğrultusunda hareket ederek akıllı cihazlarda yeni değişlikler yapıyor. Bunların başında gelen karanlık mod tercihi artık mümkün olacak. MIUI 10 Global Beta ROM kullanmayı tercih eden kullanıcıları yeni güncelleme sayesinde Xiaomi akıllı cihazlarında karanlık modda kullanabilecek. Şimdiden kullanıcılarını mutlu etmeyi başaran Xiaomi, güncellemeyi 15 Şubat tarihinde sunuyor. Yepyeni tasarımı ve özellikleri ile kullanıcılarını memnun eden Xiaomi yeni karanlık mod özelliği ile de beğenileri topluyor. 

Xiaomi karanlık moda kavuşuyor 

Uzun zamandır beklenen ve üzerinde çalışmalar yapılan karanlık mod özelliği nihayet Xiaomi akıllı cihazlara geliyor. Karanlık ortamlarda kullanım kolaylığı, pil tasarrufu ve göz sağlığı açısında oldukça işlevsel bir özellik olan karanlık mod çoğu kullanıcının isteği üzerine Xiaomi ile buluşuyor. Son zamanların en çok tercih edilen karanlık mod özelliğinin bulunduğu akıllı cihaz sayısı şu an için az miktarda. Xiaomi bu açıklığı ve kullanıcılarının isteklerini değerlendirerek v9.2.14 güncellemesi ile birlikte MIUI 10 Global Beta ROM kullanıcılarına karanlık modu sunuyor. 

Merakla Beklenen MIUI 10 Güncellemesi YayınlandıMerakla Beklenen MIUI 10 Güncellemesi Yayınlandı

Çinli teknoloji devi Xiaomi 15 Şubat'ta sunacağı güncelleme ile telefon, mesajlaşma, rehber, galeri, hesap makinesi, notlar, ekran kaydedici ve güncelleyici gibi temel kullanım menülerini  v9.2.14 güncellemesi ile birlikte ile gelen karanlık modda kullanılması sağlanıyor. Uygulamalar menüsü ve bir takım ayarlar menüsünü kullanıcılar istekleri doğrultusunda karanlık mod ile kullanacaklar. Özellikle sağlık açısından son derece önemli olan karanlık mod özelliği kullanıcılar tarafından oldukça beğenileceği bekleniyor. Bunların yanı sıra sistemin tamamını kapayacak bir karanlık mod özelliği gelip gelmeyeceği hakkından net bir bilgi söz konusu değil. Yeni gelen güncellemenin Mi 4, Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro gibi eski Xiaomi akıllı cihazlar için geçerli olmayacağını belirtelim. 

 


MIUI 10 Güncellemesi Alacak Yeni Modeller AçıklandıMIUI 10 Güncellemesi Alacak Yeni Modeller Açıklandı
MIUI 10, Google Kameraya Destek VerecekMIUI 10, Google Kameraya Destek Verecek

PAYLAŞ